Člani popularne ameriške skupine No Doubt, ki se je med zvezde izstrelila leta 1997 s hitom »Don’t Speak«, so ponovno skupaj v studiu, kjer so začeli pripravljati material za svoj novi album.

Gre za prvi album po »Rock Steady« iz leta 2001, frontgirl skupine Gwen Stefani, ki se je zelo uspešno predstavila tudi v solo vodah, pa je že povedala, da je zaradi celotnega procesa snemanja zelo vznemirjena.

»Polni navdušenja smo odšli v studio, kjer po cele dneve sestavljamo melodije in pišemo pesmi. Srečna sem, ker sem ponovno s staro ekipo, pisanje tekstov pa gre precej počasi, kar je, priznam, moja krivda.«

»Morda je za to krivo tudi moje trenutno stanje,« je na uradni internetni strani skupine napisala Gwen. Pevka in modna oblikovalka, ki pričakuje svojega drugega otroka, je s svojima dvema solo albuma dosegla velik uspeh.

Modni kritiki pa vsekakor niso bili navdušeni nad njeno pričesko, ko se je v torek odpravila na kosilo v Casa Vega v Los Angelesu, a so bili malce prizanesljivi in so samo zapisali, da sicer ne gre za njen najboljši izgled, a da se verjetno spominja svojih »No Doubt dnevov«, ko je prakticirala ta izgled in se mora zaradi ponovne združitve spet vrniti v staro razpoloženje.

Nov album No Doubt, čigav naslov še ni objavljen, bi se moral na policah glasbenih trgovin pojaviti v prvi polovici leta 2009. Producent albuma bo Mark Stent, bend pa napoveduje tudi koncertno turnejo.

Se že veselimo!


Zadnje novičke

Prejšnji članekAli Britney in Amy s paparaci prijateljujeta?
Naslednji članekBikini: Mena Suvari