V zadnjih dveh dneh so se v medijih pojavile govorice o tem kdo je lastnik masažnega salona in veliko prstov je kazalo na gospo Marjeta Burja, ki je vsa namigovanja zanikala in nam obenem tudi pojasnila svoja pretekla domnevna sodelovanja z Nano Zeneli in Oriano Girotto ter dejala, da o gradnji wellnesa na Štajerskem, ne ve prav ničesar.

"Najprej naj razložim, da z gospo Nano Zeneli nisem imela nikakršnega wellnesa, ker ga z njo tudi ne bi želela imeti. Bila je samo gostja na zabavi, pred tem sem jo pa spoznala mesec prej," pojasni Marjeta in doda, da je z Oriano sodelovala kratek čas pri ustvarjanju portala Adam in Eva.

"Oriano Girotto sem res povabila k sodelovanju h agenciji, ker sama zaradi večkratne hospitalizacije nisem mogla voditi agencije. Delo je res naporno in potrebuje človeka ves dan, jaz pa zaradi otrok in drugih obveznosti povezanimi z otroci, tega preprosto nisem zmogla."

"Kar se tiče Urške Čepin je pa res, da sva skupaj najeli poslovni prostor na Topniški in si ga razdelili tako, da je bila kuhinja skupna in tuš, vsaka pa je imela svojo masažno sobo in seveda vsaka svoj telefon.Tako bi bili nižji stroški najema in stroškov," je ekskluzivno za naš portal razložila Marjeta in dodala, da je prostore našel Urškin oče, o tem kaj se je dogajalo za zaprtimi vrati Urškine sobe pa ni vedela ničesar, saj se dobro zaveda, da je takšno početje kaznivo in ga nikoli ne bi sama organizirala. Sama se lahko pohvali s številnimi diplomami in opravljenimi tečaji iz refleksoterapije in švedske masaže, kar je tudi dokazala.

"Urša je imela veliko ljudi, imeli smo kdaj tudi kakšno tišjo zabavo, dogajalo se je kar se je in nekdo ji je očitno želel ponagajati, pa je stvar izgubila nadzor. To bi lahko storil kdorkoli, namigovanja so različna," pojasnuje Marjeta in doda, da v prostorih nikoli ni naletela na Antona Ropa ali na katerokoli drugo znano osebo. "V mojem prostoru je bila samo masažna miza in še vedno je, ker je še nisem odpeljala, v Urškini sobi pa je bil tudi kavč, vendar sem prepričana, da ga je imela zgolj pa počitek kot pa za spolne usluge."

"Vsaka si je organizirala svoj urnik, svoj čas dela in koliko časa je bila Urša na dan tam, pa so tako ali tako pisali, saj se ve da ima vpadljiv avto in so jo ljudje resnično čakali na klopci, s čimer se Urška takrat ni toliko obremenjevala," pravi Marjeta in doda: "Dejstvo je, da je borba in recesija za vse in pač se vsakdo znajde po svoje, Urškina slabost je pač ta, da je znana in si jo ljudje zapomnijo."

"Jaz mislim da je v tej zgodbi padlo že precej žrtev, preveč obrekovanja, preveč komentarjev nepotrebnih," pravi Marjeta in se postavi v bran Urški. "Jaz jo poznam kot borko in zelo dobro in predano mati in ji nihče nima pravice soditi kaj počne in s čim se ukvarja, saj ne ogroža svojega otroka, tako kot jaz svojih ne. Prepričana sem, da bo tudi to bolečo izkušnjo prebolela, pozabljena pa ne bo nikoli, tako kot moja ne. " nam je za konec zaupala Marjeta in dejala, da ne ve kdo in na kakšen način ima korist od tega, to ve le on sam!

"Ljudje napihujejo zadeve, se izživljajo nad našim trpljenjem, sami se ne zavedajo, da se dobro povrne z dobrim, slabo s slabim."


Zadnje novičke

Prejšnji članekSlava ji ni stopila v glavo: Rihanna objavila privatne fotografije
Naslednji članekFoto: Drew Barrymore končno pokazala nosečniški trebušček