Adriana Lima je razkrila, da je med pripravami za nastop cele dneve telovadila, podobno naporen urnik pa so imele tudi ostale manekenke. Garanje pa se jim je pošteno izplačalo, saj so včeraj navdušile v igrivih, seksi in odštekanih kosih spodnjega perila, ki so poudarjali njihova izklesana telesa. Na reviji so poleg Adriane navdušile še: Lily Aldridge, Karlie Kloss, Doutzen Kroes, Erin Heatherton, Chanel Iman, Behati Prinsloo, Lindsey Ellingson in Miranda Kerr.

Slednjo je letos doletela čast, da se je po modni brvi sprehodila v čudovitem, kar 2,5 milijona dolarjev vrednem push-up modrčku, ki ga krasi kar 142 karatov. Pravo bogastvo je nosila tudi Alessandra Ambrosio, ki je imela na hrbtu zlata krila, katera je predstavila v delu revije, kjer so se dekleta prelevila v 'super angelčke'. Seksi spodnje perilo pa so predstavile tudi v okviru naslednjih tematskih sklopov: balet, strastna igra, vodni angeli, začaram te in roza klub.

Poleg raznovrstne ponudbe spodnjega perila pa so obiskovalce navdušili tudi nastopajoči: Kayne West, Jay-Z, Nicki Minaj in skupina Maroon 5.


Zadnje novičke

Prejšnji članekKristen Stewart: Toliko potuje, da sploh ne ve, kje je!
Naslednji članekŠok! Oddaja, ki jo vodi Anja Križnik Tomažin, je ukradena in kičasta?!