Sicer so bili Budilkarji v Las Vegasu zaposleni zvečer, med 20.30 uro in 1.00 uro zjutraj, poslušalci v Sloveniji pa so jih poslušali v običajnem jutranjem terminu, torej med 5.30 in 10.00 uro.

Pečo in Špela sta bila v Las Vegasu, Pikec pa je ostal doma, saj naj bi njegova življenjska sopotnica Aša rodila že v petek, 11. aprila, a se to do danes, ko je petek, še ni zgodilo. Pečo in Špela sta vnašala v Slovenijo utrip Las Vegasa, Pikec pa je imel pod nadzorom vse v Sloveniji in v domžalskem studiu. In kombinacija je bila več kot odlična in uspešna.

Hitova ekipa je v trenutku, ko tole berete, že v letalu in se vrača domov. Celotni delovni teden pa lahko strnemo takole: bilo je naporno (zaradi zabav in nakupovanja), adrenalinsko (zaradi oddajanja programa v živo iz Las Vegasa v Slovenijo), hazardersko (ker so tudi na igralnih avtomatih pustili nekaj denarja) in razburljivo, saj se v Las Vegasu vsako minuto nekaj dogaja, pa ni pomembno, ali je dan, ali noč.

Hitovci so uživali, predvsem pa so ponosni odleteli iz Las Vegasa z vedenjem, da so prva komercialna radijska postaja v Sloveniji, ki je oddajala program v živo iz Las Vegasa v Slovenijo.


Zadnje novičke

Prejšnji članekBeyonce in Jay-Z se že prepirata
Naslednji članekAshlee se zabava brez Petea