Ivjana Banić se je z družino odpravila na dopust, natančneje na Karibe. Zakaj pa ne bi zbežala iz turobne jesenske Slovenije, če je tam veliko lepše.

Na svojem Instagram profilu pa je pričela zanimivo temo o koktejlih na Karibih, ki so precej drugačni kot v Sloveniji. Preberite malo daljši zapis, ne bo vam žal.

PREBERITE TUDI: Ivjana Banić: “Obstaja poseben krog pekla za tiste, ki obsojajo dojenje v javnosti.”

“Če sem se česa naučila na teh koncih je to, da koktejli niso takšni kot pri nas.⁣⁣
⁣⁣
Tukej je rum doma. Posledično to pomeni, da jih v domačem lokalu lahko spiješ 10, za kar pustiš svojo mesečno plačo in greš domov trezen, po dveh nogah, doma rešiš sudoku (najtežjo stopnjo), pokličeš v Cern in jim razložiš, kaj so zajebčkali pri prvem poskusu odkritja Higgsovega bozona, nardiš jogo, zmoliš Zdravo Marijo od zadej naprej in greš spat. 
⁣⁣
Tukej? Tukej na Karibih pa se odločaš al bi naročil tretjega al ne, ker že po drugem se na skrivaj pogovarjaš s svojo pokojno teto Paulo, kateri razložiš, da si čefurskega porekla in da ni teorije, da je v tvojem drevesnem deblu oseba po imenu Paula. In se vseeno odločiš za tretji koktejl, ki ti zelo kmalu zašepeta na uho, da znaš ful dobr plesat in da so karaoke tvoj “doma” in da tale palma ziher lepše raste, če ji na poti do sobe daruješ svojo večerjo.⁣⁣
⁣⁣
Eto. Sicer tega ne verjamem, ker midva sva že pri drugem in je vse pod kontrolo in tud teta Paula je rekla, da je vse skupej ena velika laž. “

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivjana Banic ✫ (@ivjana) on

PREBERITE TUDI: Ivjana Banić izdala, kakšna so njena jutra 

Prejšnji članekRebeka Dremelj opozarja predvsem moške
Naslednji članekLea Mederal in še ena blondinka na potepu