Katja Ajster, znana pod umetniškim imenom Kataya, je pred tedni izdala svojo avtorsko knjigo ‘Vrnitev k sebi’. V njej je mnoge presenetila s svojo zgodbo, ki jo je izoblikovala v to, kar je danes. Povezala se je s kolektivno zavestjo, ki jo vsi nosimo v sebi in imamo do nje dostop in začela doživljati intuitivne uvide. Te je skupaj s svojimi mislimi, interpretacijo, izkušnjami in znanjem združila v knjigi.

Meni, da lahko s knjigo svoje nauke preda naprej. Z njo si želi pomagati ljudem. V njej piše, kako se sprejeti, kako se na potovanju življenja vrniti k svojemu bistvu in živeti kvalitetno življenje. Iz lastne interpretacije življenjskih dogodkov je pisala o tem, kaj potrebujemo, da dosežemo uspeh. Predvsem je potrebno veliko trdega dela in tudi sama je na poti, ki je še ni končala. Bistvo knjige je, da ljudje najdejo sebe in da se zavedajo, da niso sami v težkih situacijah. Nanjo se že obračajo prvi bralci knjige, ki so jo sprejeli zelo pozitivno, mnogi z zgodbami, kakršna je njena in kar ne more verjeti, kakšne zgodbe nosijo na svojih plečih ljudje, ki ji pišejo. Nekatere deli s svojimi sledilci na družbenih omrežjih, seveda s privolitvijo, druge se ji zdijo preveč intimne. Vsakomur pa z veseljem odgovori. »Vrnitev k sebi je knjiga, kjer imaš vse odgovore, je ogledalo, odgovore pa nosiš že v sebi, saj so znotraj tebe in ti povedo po kateri poti moraš iti,« pove Katja in doda: »S knjigo sem želela pomagati ljudem in če bi jo prebrala samo ena oseba in bi ji pomagala, bi bil moj namen dosežen. Nudim tudi svetovanja. Kot pogovor s prijateljico, ki je že mnogim pomagala, veliko doživela in predvsem kar je zelo pomembno: ne sodim in vidim situacije z drugega zornega kota. «

Pisanje ji je napovedala že slavna intuitivna svetovalka

Pred časom je imela pogovor z Elizabeth April, kozmično intuitivno svetovalko , ki ima sposobnost, da gre v druga področja in dimenzije, da z vibracijami in vizualnimi elementi dobi dostop do informacij, ta ji je v pogovoru dejala, da bo predavala, pisala knjige in da si bodo ljudje želeli njenih informacij. In njeni uvidi so se uresničili.

Sami vplivamo na svoja dejanja in svoje misli

»Ukvarjaj se s svojim življenjem in misijo, nimaš časa da bi se ukvarjal z drugimi ljudmi. Lahko jim pomagaš, « je misel iz njenega prvenca, ki je nastajal dobro leto in pol. Kot je povedala sama, ni pisala na silo, saj za dobro pisanje potrebuješ energijo za ustvarjanje in tega nimaš vsak dan. Zagotovo je k nastanku knjige pripomogel tudi prvi val epidemije v Sloveniji. »Kot oseba, ki se je dolga leta borila z anksioznostjo, me je bilo seveda zelo strah, imela sem majhen živčni napad, bala sem se iti v službo, v trgovino, med ljudi,« odkrito pove o svojem doživljanju med epidemijo in nadaljuje: »Takrat sem najprej hodila v službo, nato sem bila na čakanju doma in to mi je dalo še dodaten zagon za pisanje. Dojela sem, da ne morem vplivati na dogajanje po svetu in okoli sebe, lahko pa vplivam na svoja dejanja in svoje misli in tudi to je en del, ki ga želim predati naprej.«

 

Več o knjigi in svetovanju si lahko preberete na njenem FB ali IG profilu.

Spremljajte pa nas še naprej, saj pripravljamo obširen intervju s slavno pevko v prihodnjih dneh in veliko presenečenje.


Zadnje novičke

Prejšnji članekInja Zalta s posnetkom izpod prhe navdušila
Naslednji članekZvezdniki, ki so v tem tednu šokirali s svojimi dejanji ( 15. 11. – 22. 11. 2020)