Svoj največji hit 9 million bicycles, s katerim bo tudi odprla letošnje olimpijske igre v Pekingu, je v živo odpela med gostovanjem na radiu. Napovedala je tudi koncert v Sloveniji, ki bo 27. aprila v ljubljanski Hali Tivoli.

Radio Hit ji je pripravil posebno presenečenje, podarili so ji zložljivo kolo Big fish, ki je slovenska inovacija Studia Moderna in prihaja na trg šele to pomlad! Serijska številka njenega kolesa je » 9 million 1« in Katie Melua je tako postala prva lastnica te slovenske inovacije!

Katie je v pogovoru z voditeljema Hitovih Vibracij, Dj Dee-jem in Gregorjem Žvabom povedala, da se je pravkar začela njena koncertna turneja, na kateri bo predstavila vse tri albume, še posebej zadnjega z naslovom Pictures. V tem trenutku je prestižna Royal Albert Hall v Londonu, že razprodana. Med drugim je povedala tudi, da je prava »adrenalinska« odvisnica, ljubi namreč skoke s padalom, bungee jumping in vlak smrti.

V studiu radia Hit je več kot odlično v živo odpela tudi svoj svetovni hit Nine million bicycles. In potem….potem je sledilo veliko presenečenje, ki so ji ga pripravili na radiu Hit…in zadeli…kajti v predhodnem pogovoru v studiu je poudarila, da vedno vzame s seboj na koncertne turneje tudi kolo, ker se rada popelje naokoli in tako zaužije lepote države, v kateri gostuje.

Voditelj Gregor je izza pulta svojega kolega DJ Dee-ja namreč privlekel veeeliko škatlo. Katie je bila najprej sila presenečena in kaj kmalu, ko je začela škatlo odpirati, ugotovila, da je v njej zložljivo kolo! Navdušenje je bilo popolno in seveda tudi dobro slišno v programu radia Hit. Video posnetke najdete na spletni strani www.radiohit.si. Kolo ima serijsko številko 9 million 1.

Prejšnji članekGere lahko ponovno obišče Indijo
Naslednji članekBivši dekleti o Heathu