V nabito polni dvorani sta ob navdušeni množici Tanja Žagar in Dražen Zečič poskrbela, da je publika bila na nogah več kot tri ure, ki so za večino obiskovalcev minile v hipu. Tako kot na vseh koncertih v minulih dveh letih, so na odru skupaj s Tanjo blesteli člani njene spremljevalne skupine Avantura, ki so med koncertom s simpatičnimi smešni vložki velikokrat poskrbeli za dinamiko na odru, tako so med pesmijo »Nora noč« v vlakcu zaplesali celo »Žagam-style ples«.

Poleg velikih uspešnic »Tiho, tiho čas beži«, »Hvala ker si ob meni ti« je Tanja zapela tudi pesmi s svojega aktualnega albuma »Naj živi lep spomin« med katerimi so bile »Zame zakantaj«, »Bila je jesen«, »Profesorca« in seveda »Zaljubljena v Življenje«. Ob koncu koncerta v »žaga miksu« je Tanja poskrbela za posebno presenečenje. Na odru se kar na enkrat pojavila s »frajtonarco«. Takrat je med Štajerci pošteno završalo in koncert je doživel vrhunec.

Tanja je po koncertu svojim FB prijateljem sporočila: » Hvala Maribor! Včeraj ste mi dali ogromno energije, dobre volje in lepih spominov, ki bodo ostali za vedno. Vaši aplavzi bodo še dolgo odmevali v mojem srcu in obljubim vam, da bomo še žagali skupaj.« Očitno se je Tanja že odločila, da tudi Mariborski koncert postane tradicionalen.

Prejšnji članekChanning Tatum: Najbolj seksi moški bo postal očka!
Naslednji članekFASHION WAR: Anne Hathaway vs. Salma Hayek