Legendarni Massimo Savić, ki ima za seboj že skoraj 30 letno kariero in nešteto uspešnic, ki so zaznamovale našo glasbeno zgodovino od osemdesetih let dalje, ter navduševale tudi najbolj zahtevne poslušalce, bo 27. septembra končno nastopil v Ljubljanskih Križankah.

Tri leta po odlični studijski plošči ‘Sunce se ponovo rađa’ , vmesnem koncertnem albumu ‘Massimo sings Sinatra’ je konec lanskega leta izdaj že svoj 14 album z naslovom ‘Dodirni me slučajno‘. Na njej je 13 novih sklad, zvokovno pa je še bolj neposreden, organski in kot tak bližje še širšemu krogu poslušalcev. Med skladbami so se znašla tudi tri zanimiva sodelovanja – ‘Prospi riječi’ z Nino Badrić, ‘Što bi mi bez nas’ z našim Zoranom Predinom in ‘Za jednom kapi čistog života’ z legendarnim Arsenom Dedićem.

Massimov značilni vokal in čutni nastop sta vedno navdušila obiskovalce njegovih koncertov, zato lahko brez dvoma trdimo, da je še vedno eden izmed najboljših izvajalcev na področju bivše Jugoslavije. Za Ljubljanski koncert lahko napovemo presežke za oči in ušesa. Odlična in uigrana skupina sodelavcev in glasbenih kolegov bo predstavila vse njegove kultne uspešnice, ki jim bodo zagotovo svoj pečat dale tudi čarobne Križanke.

Koncert, ki se ga ne zamudi, ne glede na to ali ste Massimov oboževalec ali pa poznate samo katero izmed njegovih zimzelenih uspešnic. Retrospektiva polpretekle in pretekle glasbene zgodovine za največje glasbene sladokusce.

Prejšnji članekŠok! Taylor Swift: Vdrla na poroko?!
Naslednji članekVroče! Avril Lavigne: Imamo podrobnosti njene zaroke!