Več kot leto dni je minilo odkar je Manca Špik na radijske postaje poslala kakšno novo pesem. A navkljub navideznemu zatišju še zdaleč ni počivala na lovorikah, temveč je ves čas posvetila oblikovanju svoje prve plošče z naslovom »Iz prve roke«, ki jo lahko od tega tedna dalje že najdete na prodajnih policah bolje založenih bencinskih servisov.

Kot prvi singel iz plošče tako Manca v radijski eter pošilja njeno avtorsko pesem »Ljubezenska puščica«, eno izmed dveh lastnih skladb, ki obeležujejo skrbno izbran opus 11-tih pesmi. Pesem se uvršča med bolj živahne na plošči in je nastala povsem spontano, med ustvarjanjem v studiu. Manca je melodijo pesmi nadgradila z izvirnim besedilom izpod rok priznane tekstopiske Barbare Pešut, ki se je podpisala že pod vrsto uspešnic, med drugim tudi pod pesem »Slečeno srce« pevke Nine Pušlar.

Manca, pravi, da je bil prav tekst te pesmi povod, da se je obrnila po pomoč k Barbari in zagotavlja, da bolje ne bi mogla izbrati. »Barbara je ritem moje melodije ukrotila s pravimi besedami, kot da bi mi znala brati misli«, je prepričana Manca. Pesem seveda govori o vseprisotni ljubezenski tematiki, a na pozitiven, življenjski način. Vsi, tudi Manca, se v ljubezni soočamo z vzponi in padci… a prav vsak od nas se najbrž strinja, da je najslajši trenutek ravno trenutek sprave med ljubimcema.

»Ni lepšega občutka od tega, ko padeš v objem najdražjemu tik po tem, ko sta se razgreti glavi ohladili in ni v očeh nič drugega razen odpuščanja. Včasih se celo sprašujem, če mogoče ni povod ljubezenskega prepira ravno ta želja po sladki spravi, ha-ha«. Da Manca misli resno, ko želi sporočilo te pesmi ponesti čim dlje, pa priča tudi njen poziv: »Vse zaljubljene pare vljudno vabim, da se v največjem številu prijavijo na poseben »kasting«, ki ga moja režijska ekipa organizira ob snemanju videospota za pesem Ljubezenska puščica. "Pridite, zabavno in zaljubljeno bo!"

Tako kot za mnoge pretekle videospote je Manca tudi za njen novi videospot napisala izvirni scenarij v katerem nastopa več parov, ki imajo skupni cilj. Kakšen cilj bo to, pa bodo najprej izvedeli samo izbrani pari. Vabljeni torej, da »všečkate« Mančin Facebook profil in spremljate njen poziv za kasting.

Prejšnji članekJustin Bieber: Poglej, kako so snemali videospot za Beauty and a Beat!
Naslednji članekVictoria Justice: Nov poster za njen prvi film!