Čeprav se tam ni uspela uvrstiti med finalistke, je bila Lana nad svetovnim izborom navdušena: »Prijetno sem bila presenečena nad kandidatkami, ki so bile zelo preproste in prijazne. Všeč so mi bile tudi številne aktivnosti, potovanje na Škotsko, ogled Londona in okušanje tamkajšnjih kulinaričnih specialitet.« Pa je med tritedenskimi pripravami na Otoku kaj pogrešala Slovenijo? »Seveda. Predvsem sem si želela več svobode. Punce smo imele med tekmovanjem zelo strog nadzor, kar je po svoje kar razumljivo, saj nas je bilo veliko, organizatorji pa so morali poskrbeti za našo varnost. Hotela tako nismo smele zapustiti brez nadzora, celo do stranišča so nas pospremile naše varuške,« je z nasmehom povedala postavna Grosupeljčanka.

Kljub dolgim in temeljitim pripravam pa je misica priznala, da vse ni potekalo točno tako, kot si je želela. »Pred sklepno prireditvijo sem imela kar nekaj treme. Morda tudi zato, ker se mi je prejšnji dan zgodil manjši spodrsljaj. Med vajo, kjer so nas snemali med tradicionalnim plesom, mi je čevelj poletel v zrak in skoraj bi padla. Med glavnim nastopom je vse vendarle potekalo gladko,« je povedala plavolaska, ki je z izbiro zmagovalke zadovoljna. »Menim, da je Venezuelka lepo dekle, predvsem pa je zelo dobra oseba,« je o novi miss sveta povedala slovenska predstavnica.

Svetovno tekmovanje se je torej zaključilo, a organizatorji ne počivajo. Simpatične kandidatke, ki izpolnjujejo vse osnovne pogoje za sodelovanje, namreč že vabijo, da se prijavijo nov izbor za miss Slovenije. Če meniš, da si ravno ti tista, ki lahko nasledi Lano, nikar ne odlašaj! Predizbori za najlepšo Slovensko se bodo kmalu že začeli.


Zadnje novičke

Prejšnji članekRosie Huntington svetuje, kako si privoščiti čevlje za 700 dolarjev
Naslednji članekKmalu se obeta največji zmenek v Sloveniji!