Organizacija Mister Model Management pa zadnje čase krepko skrbi, da mu dela ne manjka, še več, celo naj bi mu primankovalo časa tudi za svojo skupino. Po 7 letnem delovanju skupine pa naj bi novi naslov najlepšega prineslo tudi težave. Člani naj bi se med sabo videvali vse manj, zaradi odsotnosti mistra.

Trenutno je skupina izdala tudi novo verzijo pesmi »Halo« za katero so se hitro odločili narediti tudi video spot z dolensjkim režiserjem Urošem Gracarjem. Glede na to, da so vsi iz dolenjskega konca so se za sodelovanje odločili zelo hitro. Snemalni dan pa se je skoraj končal brez spota. Matjaž naj bi bil na svojem delu oz. slikanju in naj bi kar po telefonu svojim članom odpovedal snemanje. Nad trenji niso več tolerantni niti člani skupine, ki kot pravijo se je vse skupaj obrnilo na glavo.

»Tole je res zanimivo slišati, kar pa definitivno ne drži. Od kar sem postal mister, smo svoje delo samo še okrepili. Družimo se še vedno pogosto. Zapustim jih samo takrat, ko imam delo v svetu mode ali, kot mister. Težko bi rekel, da lahko takšno prijateljstvo razbije kakršnakoli lenta. Mislim, da se stavri lahko delajo hkrati, sploh, če je organizacija iz obeh strani dobra.

Za snemanje spota pa sem vedel že veliko časa prej in sem tisti dan namenil temu. Začeli smo snemati popoldan, ker smo lovili sončni zahod in tako želeli narediti poletni video v akustični verziji pesmi »halo«. Pred snemanjem pa sem imel možnost narediti še slikanje in združil vse v eno. V tem ne vidim nič narobe!«
Skupina all4play je na slovenski sceni že dobrih sedem let in kot pravijo se dobro znajdejo in vedo kako delovati skupaj in biti kos preprekam. Niso še rekli zadnje besede, kar je v dokaz tudi njihov novi video spot, ki si ga lahko ogledate na vsem znanem youtube portalu.
 


© Članek je avtorsko delo portala www.tocnoto.si. Kopiranje in reproduciranje brez pisnega dovoljenja je prepovedano.
Prejšnji članekVROČE Erazem B. Pintar: Sprostitev v gobarjenju
Naslednji članekZendaya: Rada je zaposlena!