Kakšni so bili prvi občutki, ko sta se prvič zbudila kot poročen par? Se je kaj spremenilo?
"Za tiste, ki pravijo, da se počutijo enako kot pred poroko, mi je malce žal. Midva sva se oba zbudila vesela in ponosna, da sva si postala mož in žena. Mislim, da sedaj najino povezanost, čutiva bolj zares kot prej."

Je bila poroka takšna kot sta si jo zamislila?
"Pri sami organizaciji poroke res nisva nič komplicirala, saj sva verjela, da sva sodelovala z najboljšimi. Ekipa Golfa Arboretum je znana po svoji izrednosti in na koncu dneva so se izkazali res za zelo srčne in profesionalne. Za glasbo je poskrbel Samuel Lucas in s svojim bendom, so res pričarali posebne glasbene užitke. Vino nama je podaril vinar Bojan Škrlj (MONVI) in naju presenetil s tem, da je steklenice potiskal z najino sliko, cvetličar Ivo iz Idrije pa je z belimi cvetlicami vse naredil pravljično. Mislim, da je to več kot sva si želela, ob predpostavki, da sva na temo poroke imela z vsemi od teh le 5 srečanj oziroma sestankov."

Kako je z medenimi tedni?
"Medenih tednov ne bo, ker za to žal nimava časa, predvsem zato, ker ima Jernej tekme in priprave. Imela sva predporočno potovanje po Tajski, kamor si želiva tudi naslednje leto, morda bo pa to poročno potovanje."

Sta dobila kakšen nasvet od staršev in prijateljev za srečen zakon?
"Želje vseh so bile tako lepe in iskrene, da mi je šlo včasih kar malo na jok, če bova tako srečna kot sta moja in Jernejeva starša po vseh teh letih, bova oba lahko rekla, da so nama bili dober vzor. Rada se imejta in spoštujta se, to sem si najbolj zapomnila."


Zadnje novičke

Prejšnji članekAngelina Jolie in Brad Pitt uživata na dopustu v Grčiji
Naslednji članekVroče! Zayn iz 1D: Spet nazaj na Twitterju!