RTV SLO – Paparaci : nihče ni bolj nadležen

Nadležni, vztrajni, potrpežljivi, predrzni, brez vseh predsodkov. Poklic: paparaci. Njihove žrtve: slavni in bogati na vse načine.
Prav nič čudnega, da zvezdnikom včasih “poči film” in se znesejo nad ljudmi, ki so ves čas (in res mislimo – prav ves čas) pred njimi, v avtomobilu za njimi, sledijo jim v mesto, na snemanje, med kosilom, na sodišče.  več>>  

Žurnal – Princ Harry zavrnil svoje junaštvo

Princ Harry je v številnih intervjujih označil svojo izkušnjo v Afganistanu kot eno najlepših in poudaril, da se želi čimprej vrniti in videti svoje kolege.

Ko se je Princ Harry predčasno vrnil iz Afganistana so ga številni novinarji zasuli z intervjuji. Ta je v intervjujih izkušnjo služenja v Afganistanu označil kot eno izmed najlepših v njegovem življenju. Za Harryjevo vrnitev iz misije so krivi mediji, ki so objavili njegovo prisotnost v Afganistanu, kar je močno povečalo ogroženost njegovih soborcev, kakor tudi njega samega, zato se je vrhovni del vojske odločil za njegovo umaknitev.

Za intervjuje je še povedal, da si ob vrnitvi v domovino najbolj želi kopeli, vendar pa bi sam raje ostal na prvih bojnih črtah. Na vprašanje, kaj bo delal v prihodnosti, je odgovoril, da še ne ve, in da si čimprej želi povratka v Afganistan. Kot pravi sam, je želje o povratku izrazil tudi svojim nadrejenim v vojski.

Harry je tudi zavrnil možnost, da bi ga obravnavali kot junaka ter dodal, da so pravi junaki njegovi kolegi na bojiščih, ki jih je večkrat zelo pohvalil. “Adrenalin je tisto, kar te drži cel čas pokonci, in zaradi česar se večina mladih udeleži vojaških operacij” je še dodal Harry v nekem intervjuju.

Pozareport.si – Delam bol hrvaške komade, narod bol poje zraven, grejo bol v uho!

Fredi Miler je v ekskluzivnem intervjuju za naš portal med drugim povedal, da bi si najraje obril brke in brado, ker potem zgleda dve leti mlajši, ampak ga narod hoče takšnega, kot je zdaj … narod tudi zahteva, kako naj bo oblečen in naj “da lajbič gor”. Miler po novem dela kariero na Hrvaškem, v Srbiji, Veliki Britaniji, Franciji in Rusiji, marca gre v Nemčijo, z neko znano hrvaško pevko pa naj bi zapela v duetu. Pravi, da je delal poslovne napake, ker ni vedel, da je “treba samo single ven metat, jaz pa sem na hojladrija nardil cede”, zato naj bi “zgubu na kvaliteti”. Je samo glasbenik (priznava, da ni vrhunski, ampak narod zabava po diskotekah, rojstnih dnevih in porokah), rabi pa najmanj dva špila na mesec. 22. aprila bo nastopil v oddaji Piamida (TV Slovrenija), da bi popravil napake imitatorja Fredija Milerja, ki se je pačil v Piramidi na pustni torek. Ne ve sicer, kako mu je ime, trdi pa, da ga je užalil, čeprav se zaveda, da mu je “vsaka reklama v redu”.


Zadnje novičke

Prejšnji članek
Naslednji članekV Beogradu poteka vse po načrtih