RTV SLO – Ocvrta jajca z Johnnyjem Deppom

Britanci so izbrali zvezdnika, ob katerih bi jim zajtrk v postelji najbolj teknil. To sta privlačna Johnny Depp in Kelly Brook.
“Pirat s Karibov” je bil seveda izbor žensk, igralka in manekenka pa sanje največjega števila med 2.500 sodelujočimi v anketi, ki jo je opravila hotelska veriga Travelodge.

več>>

Dnevnik – Britney Spears bo morala poravnati za več deset tisoč dolarjev dolgov

Sodni pooblaščenec je odredil, da mora Britney Spears poravnati nekaj dolgov. Oče slavne pevke bo tako dobil tedenska plačila in službeni avtomobil.
V dokumentih, ki jih je izdalo višje sodišče Los Angelesa, sodni pooblaščenec Reva Goetz določa, da mora James Spears tedensko prejemati 2500 dolarjev (1600 evrov), prav tako pa lahko uporablja službeni avtomobil.
Goetz ga je namreč pooblastil, da hčerkine zadeve ureja še do 31. julija, medtem ko bi se njegovo začasno skrbništvo izteklo 10 marca. Jamesa Spearsa, ki je pred kratkim delal kot dobavitelj hrane, so za skrbnika hčerke in soupravitelja njenega premoženja določili potem, ko je morala Britney januarja dvakrat ostati v bolnišnici.

Sodišče je prav tako odredilo plačilo odvetniku, ki ji ga je dodelilo sodišče, ko se je borila za skrbništvo nad sinovoma. Njen odvetnik Samuel D. Ingham III bo tako dobil 58.800 dolarjev (38.000 evrov).

Goetz je pooblastil Britneyjinega psihiatra, da najame še dva zdravnika ter jima iz pevkinega računa izplača honorar v višini 9000 dolarjev (6000 evrov).James Spears kot zakonski skrbnik lahko določa in omejuje hčerkine obiske, razen sestankov z odvetnikom, ki ji ga je dodelilo sodišče, nadzoruje njene negovalce in varnostnike ter ima dostop do vseh njenih zdravstvenih dokumentov.
Spearsovo so lansko leto kamere ujele v vedno bolj bizarnih početjih. Med drugim si je obrila glavo, z dežnikom razbila neko vozilo, nosila krila brez spodnjega perila in zapustila svoje vozilo na prometni cesti, potem ko ji je naj njem počila pnevmatika. Zaradi nenavadnega vedenja in zdravljenja v bolnišnici je 26-letnica zgubila skrbništvo nad svojima dvema sinovoma Jaydenom Jamesom in Seanom Prestonom. Z bivšim možem Kevinom Federlinom sta se nato dogovorila, da bo lahko Britney otroka kljub vsemu vsaj obiskovala, je dejal Federlinov odvetnik Mark Vincent Kaplan.

Siol.net – Sienna zaročena?

Igralka Sienna Miller naj bi se po tem, ko jo je še tretjič zaprosil za roko, vendarle zaročila s spremljevalcem Rhysom Ifansom.
Millerjeva se bo po poročanju britanskih časnikov s 39-letnim igralcem poročila poleti. Ifans, ki je med drugim ob Hughu Grantu in Julii Roberts zaigral v filmu Notting Hill, je Sienno prvič zaprosil lanskega avgusta, drugič pa decembra na zabavi za njen 26. rojstni dan. Parček sedaj dokazuje, da gre v tretje rado, saj je Sienna najnovejšo snubitev vendarle sprejela.

Igralca se dobivata eno leto, poroka pa naj bi bila majhna in preprosta. Millerjeva je Ifansa nekoč opisala kot “dušo dvojčico”, v novejšem intervjuju pa je povedala, da je “zaljubljena in da sta z Rhysom najboljša prijatelja”.

Žurnal – Aljoša Rebolj na toplem v Kolumbiji

Nekdanji televizijski voditelj, zadnja leta pa predvsem izvrsten fotograf Aljoša Rebolj, se te dni mudi na vročem v toplih krajih Latinske Amerike, natančneje v Kolumbiji.

V Bogoti namreč poteka festival FIBT, na katerem Aljoša razstavlja fotografsko razstavo Barroco. Gre za fotografije, ki jih je posnel na vajah gledališke predstave Tomaža Pandurja v Madridu in žanjejo velik uspeh. Sicer pa ima fant veliko dela tudi doma, predvsem s fotografiranjem za različne reklamne kampanje. Nazadnje se je predstavil kot avtor fotografij in nove podobe R Exclusive ��” posebne kolekcije oblačil, ki jo je za Rašico oblikoval priznani modni oblikovalec in stilist Zoran Gajevski, ki tudi sicer oblači številne naše estradnike. Med drugim kot stilist skrbi za televizijsko voditeljico Piramide Eriko Žnidaršič.

Pozareport.si – Danijel Popović vozi porscheja, otroka pa ne dobita niti prebite pare

Zaradi neplačevanja alimentov svojima otrokoma Sebastianu in Isabeli Kim bi se lahko nekdaj popularen jugoslovanski glasbeni zvezdnik Daniel Popović (leta 1983 je na Evroviziji v Münchnu nastopil kot predstavnik takratne Jugoslavije s pesmijo Džuli in zasedel četrto mesto, op. a.) znašel za rešetkami. Otroka celih trinajst let nista dobila od njega niti prebite pare, češ da nima niti jima ne želi dati. Skupen znesek, ki ga dolguje nekdanji soprogi Sanji Bjedov, znaša okoli 30 tisoč evrov. Če pevec dolga ne bo poravnal, bi lahko kazen služil s prisilnim delom v državnem zaporu. Z drugimi besedami, Danijel bi lahko kmalu mikrofon zamenjal s svedrom, s katerim bi delal luknje v pohištvu zapora v Lepoglavi. To pa zanj glede na to, da je v omenjenem zaporu že odsedel deset dni zaradi ponarejenih registrskih tablic, verjetno ne bo prevelik problem, saj se s tamkajšnjimi pazniki verjetno že kar tika.
“Midva z Danijelom nikoli nisva imela korektnega odnosa. Njegov edini cilj je bil pobegniti od problemov. Vozi porscheja, za otroke pa že trinajst let ni mogel plačevati po sto evrov na mesec,” je povedala Popovićeva bivša žena, njen odvetnik Marko Samaržija je dodal, da gre za sum storitve kaznivega dejanja in da se postopek zoper eks jugo zvezdo že odvija na sodišču v Zagrebu.


Zadnje novičke

Prejšnji članek
Naslednji članekOmar se vrača h koreninam