RTV SLO – Goran se je opravičil Vanji po telefonu

Potem ko se je Goran Ivanišević zaradi ljubezenske afere z voditeljico Vanjo opravičil dolgoletni partnerici, je poklical še njo.
Voditeljica Vanja Halilović, s katero je imel Goran ljubezensko afero, naj bi v teh dneh preživljala pravo nočno moro. Njena dobra prijateljica je za tednik Extra izjavila, da je Vanja užaljena, ker so jo ljudje označili za ljubico in razdiralko zakonov: “Ne upa si več brati forumov in izgubila je zaupanje v ljudi, tudi najbližje.”

več>>  

Dnevnik – Družino Lohanove skrbi igralkina družba

Družina in prijatelji igralke Lindsay Lohan so zaskrbljeni nad družbo mlade zvezdnice, saj naj bi jo ta želela le izkoristiti zaradi slave. Takšna naj bi bila tudi njena kvazi prijateljica Courtenay Semel, zatrjuje družina.
Družina Lohan se namreč boji, da bi mlada LiLo, ki se je prejšnje leto odvajala od alkohola in drog, znova zapadla v slabo družbo in se tako vrnila na stara pota. Slabo naj bi vplivala predvsem 28-letna lezbijka Courtenay Semel, ki se domnevno z Lohanovo druži zgolj zaradi slave, povzema New York Post.
„Družba naše Lindsay je zelo slaba, saj jo želijo ponovno zmamiti v svet droge in alkohola, da bi lahko izkoristili njeno slavo,“ je tudi izjavil prijatelj igralkine družine.

Med tem je mlada zvezdnica dala tudi jasno vedeti, da z resničnostnim šovom Living Lohan ne želi imeti prav nič skupnega. Omenjena oddaja naj bi namreč prikazovala življenje Lohanove, njene sestre in njune matere.

Siol.net – Emmo Bunton okaral varnostnik

Emmi Bunton je varnostnik rekel, naj zapusti klub, potem ko je videl, da je prižgala cigareto in s tem prekršila zakon.

32-letna spajsica je na skrivaj prižgala cigareto s prijateljico med žuranjem v londonskem baru Café de Paris, kar je v Veliki Britaniji nezakonito v zaprtih javnih prostorih, a jo je opazil varnostnik in jo prosil, če lahko odide.
Vir je za britanski časopis Baily Mirror povedal: »Emma in njena prijateljica sta cigareti skrivali pod mizo, a ju je eden izmed varnostnikov opazil in rekel, naj odideta. Emma je postala rdeča v obraz in se začela opravičevati. Obljubila je, da se to ne bo ponovilo.«

Na srečo je zvezdnico, ki jo je spremljal tudi njen zaročenec ter oče njenega osemmesečnega sina Jade Jones, prepoznal lastnik kluba in ji dovolil ostati pod pogojem, da se to ne ponovi. Klubski predstavnik za stike z javnostjo je potrdil: »Varnostnik je Emmi rekel, naj odide, potem ko so jo zasačili pri kajenju. To zlorabo zakona jemljemo zelo resno. A Emma je bila nadvse prijazna in se kar naprej opravičevala, tako da smo ji pustili ostati.«

Anglija je bila zadnja izmed pripadnic Velike Britanije, ki je sprejela zakon proti kajenju v javnih zaprtih prostorih in na delovnih mestih. V Café de Paris kršiteljem zaračunajo 2500 funtov, medtem ko je Emma plačala le 50 funtov kazni.

Žurnal – Poles zažural svojih prvih trideset let

Televizijski voditelj Peter Poles (trenutno vodi oddajo Zvezde pojejo, ob nedeljah zvečer na prvem programu TV Slovenija) je 6. februarja napolnil 30 let, toda rojstni dan je zažural šele minuli petek zvečer, v novem ljubljanskem trendovskem lokalu Hvala za rože. Rojstnodnevno zabavo zaprtega tipa sta priredila skupaj s prijateljem in soslavljencem Alanom Gregorcem, nekdanjim kolegom vodičem v razvpiti turistični agenciji Collegium, povabila pa sta okoli 80 gostov. Med njimi ni bilo veliko znanih Slovencev, kajti Peter Poles je povabil samo rojaka iz Velenja in raperja 3PackČukurja, tudi Velenjčanko in atletinjo Jolando Čeplak, televizijsko kolegico Bernardo Žarn, še eno malo starejšo televizijsko kolegico Marijo Mišo Molk in televizijskega športnega novinarja Sašo Jerkoviča. Čukur, ki je pravkar spesnil novo himno velenjskih rudarjev (naslov: Kapo dol vsem knapom tam dol!, komad pa lahko poslušate na http://www.6packcukur.si/), na zabavo ni prišel, ker je moral biti fit za sobotni nastop v Kranjski Gori na pokalu Vitranc, manjkala pa je tudi Molkova, menda zaradi nekih družinskih obveznosti. Peter Poles nam je v nedeljo zaupal, da so žurali do šestih zjutraj.

Pozareport.si – Vse najboljše, Tomaž Domicelj!

Legendarni kantavtor Tomaž Domicelj praznuje 60. rojstni dan, ki ga je obeležil na poseben in svojevrsten način.
Legendarni kantavtor Tomaž Domicelj, ki se je v slovensko glasbeno zgodovino zapisal s številnimi večnimi uspešnicami, kot so Jamajka, Slovenskega naroda sin, Danes bo srečen dan in Učilna zidana, danes praznuje rojstni dan. Ker pa gre za prav posebno letnico, to je šestdeseto, se je glasbenik odločil, da ta dan zaznamuje na prav poseben in svojevrsten način.

V noči s ponedeljka, 10. marca, na torek, 11. marca, je na Radiu Slovenija v neposrednem radijskem prenosu predstavil več kot 60 svojih skladb, in sicer ob spremljavi akustičnih kitar in nepogrešljivih orglic. Ta posebni nočni program, ki je bil nekakšen koncert v živo v etru, je vodil radijski veteran Dragan Bulič, medtem ko so tonski mojstri dogajanje posneli za arhiv in možne antologijske objave. Sicer pa Tomažu želimo vse najboljše, še na mnoga leta in nove uspešnice.


Zadnje novičke

Prejšnji članek
Naslednji članekVROČE – Janet v bolnici