RTV SLO – Dr. House tudi v resnici na vicodinu

Ste kdaj občudovali Hugha Laurieja, kako se je vživel v vlogo dr. Housa v nadaljevanki Zdravnikova vest?
Očitno mu to ni bilo pretežko. Del scenarija je predstavljala tudi zgodba o Housovi odvisnosti od tablet proti bolečinam, kritiki pa so se strinjali, da je Laurie te prizore odlično odigral.

več>> 

Dnevnik – Za goli Kate Moss in Gisele Bündchen se bodo potegovali na dražbi

Manekenki Kate Moss in Gisele Bündchen bosta pristali na dražbi hiše Christie’s v New Yorku. No, vsaj fotografije njunih razgaljenih teles, katerih avtor je Irving Penn. Pričakuje se, da se bodo umetnine iz bogate zbirke Nemca Gerta Elferinga prodale za od 30 do 40 tisoč dolarjev, celotna »paleta« pa za neverjetnih 4,5 milijona dolarjev.
Med fotografijami, ki jih bodo ponudili na dražbi, bodo tudi portreti ikone iz šestdesetih Brigitte Bardot, ameriške igralke Lauren Hutton in niz štirih portretov zasedbe The Beatles. Vse to je delo fotografa Richarda Avedona.

Žurnal – Angie prija nevarno

Angelina je znana po svojem nemirnem duhu, še posebno, ko pride do adrenalinskih podvigov. Igralka, ki je vse akcijske prizore v Tomb Raiderju odigrala kar sama, je spet preizkusila svoja znanja.
32-letna igralka se je že vidno noseča odločila, da bo svojega šestletnega sina Maddoxa popeljala na izlet v zraku. Tako je v torek na manjšem letališču v Smithvillu v Texasu (kjer Brad snema nov film) zabavala sina tako, da je kar sama poprijela za volan letala. Angelina Jolie je svoje dovoljenje za pilotiranje pridobila leta 2004. “Če bom lahko dejansko pilotirala do Maddoxovega četrtega rojstnega dne, bi zanj predstavljala pravega Supermana,” je takrat pokomentirala svoje veščine.

Po mnenju ginekologov pa naj bodoče matere ne bi letele po 36. tednu nosečnosti. Joliejeva je ta rok seveda že krepko presegla. Vendar se trmoglava igralka ne ozira na opozorila, nasprotno: nevarnosti se je vdajala že ob drugih priložnostih. Februarja se je tako odpravila na turnejo v središče Bagdada, kjer je obiskala begunske tabore in kritizirala vojno.

Dnevnik – Zdravnik iz TV nadaljevanke Talenti v belem se bo posvetil medicini

Patrick Dempsey, 42-letni zvezdnik iz priljubljene ameriške nadaljevanke Talenti v belem, v kateri igra zdravnika, se bo tudi v resničnem življenju posvetil podobni dejavnosti.
Dempsey bo konec meseca v ZDA odprl center za pomoč bolnikom z rakom in njihovim bližnjim.

“Ko ti zdravniki diagnosticirajo raka, je to zate in za tvoje bližnje lahko pravi šok, velikokrat pa niti ne dobiš pravih informacij,” je dejal Dempsey, ki bo center konec meseca odprl v zvezni državi Maine, od koder prihaja. Njegova sestra Mary, ki je sicer zaposlena v bolnišnici, bo postala koordinatorka v novem centru.


Zadnje novičke

Prejšnji članek
Naslednji članek