RTV SLO – Evrovizijski sestanek za zaprtimi vrati

Danes v Beograd na sestanek vseh 43 delegacij letošnje Evrovizije potuje tudi Miša Molk. Za MMC je povedala o čem bo tekla beseda.
Vse zahtevano (skladbe v več posnetih različicah, življenjepis naše izvajalke Rebeke Dremelj in spot s pesmijo) bosta na sestanku predstavila vodja slovenske delegacije Aleksander Radič, ki je že v Beogradu, in Miša Molk, ki bo v kratkem odpotovala v srbsko prestolnico.

več>>  

Dnevnik – Coldplay za nastop na japonskem festivalu dobili 2,4 milijona evrov

Fantje iz skupine Coldplay se niso mogli upreti radodarni ponudbi v višini 2,4 milijona evrov, kolikor so jim za nastop na japonskem festivalu Summer Sonic ponudili organizatorji. Na festivalu bodo nastopila tudi mnoga druga zveneča imena glasbene industrije.

Organizatorji festivala Summer Sonic so si za vsako ceno želeli zagotoviti nastop skupine Coldplay, kar jim je z astronomsko ponudbo v višini 2,4 milijona evrov tudi uspelo. Na festivalu, ki se začne avgusta, bodo nastopili tudi Alicia Keys, The Verve in Sex Pistols.

„Pravijo, da glasbeni industriji primanjkuje denarja, vendar je tako visoka ponudba jasen dokaz, da temu ni tako,“ je komentiral časopis The Sun. Coldplay že načrtujejo novo turnejo in napovedujejo, da bodo njihovi koncerti povsem drugačni od dosedanjih.

STA – Heather Mills dobila 24,3 milijona funtov odpravnine

Nekdanja žena Beatla Paula McCartneya, Heather Mills, bo dobila 24,3 milijona funtov (30,9 milijona evrov) odpravnine, je danes odločilo sodišče v Londonu.
Millsova iz ločitvene vojne odhaja kot zmagovalka, saj je zahtevala 25 milijonov funtov, medtem ko ji je McCartney ponudil skoraj 10 milijonov funtov manj. Po sodniški odločitvi je Millsova dobila 16,5 milijonov funtov odpravnine in premoženje v vrednosti 7,8 milijonov funtov.
Ob odhodu s sodišča je Millsova povedala, da je s sodniško odločitvijo zelo zadovoljna in vesela, da je vsega konec. 40-letna Millsova in 65-letni McCartney sta bila poročena štiri leta, maja 2006 pa sta javnosti povedala, da se ločujeta. Imata tudi štiriletno hčerko Beatrice Milly.


Zadnje novičke

Prejšnji članek
Naslednji članekKrystal Forscutt v reviji FHM