Dnevnik – Paul McCartney in Heather Mills skupaj na svetovno turnejo?

Sir Paul McCartney želi kljub ločitvi od Heather Mills s svojo hčerko Beatrice preživeti čimveč časa, zato jo bo s seboj vzel na svetovno turnejo, na katero se bo v kratkem odpravil, piše hrvaški spletni portal Index.hr.

Vendar – če bo Paul hotel ob sebi imeti hčerko,bo na turnejo moral vzeti tudi njeno mamo Haether Mills. Skrbništvo nad deklico je namreč pripadlo Heather.
Paul je kljub nasvetom svojih prijateljev, naj Heather ne spusti več v svojo bližino, pristal, da se mu slednja pridruži na turneji. „Paul samo želi, da ima Beatrice pri sebi. Če na dogovor ne bi pristal, deklice ne bi videl 14 mesecev, kolikor traja turneja. Vendar še ni nič odločenega, saj je Heather zelo nepredvidljiva,“ je rekel eden od Paulovih prijateljev.

Heather je v zadnjem času zaposlena z iskanjem hiše v ZDA, kamor se namerava preseliti s hčerko. Rekla je, da zaradi vsega, kar se ji je zgodilo v Veliki Britaniji, tam ne more več živeti. Najverjetneje se bo preselila v Los Angeles.

Dnevnik – Kako je striptizeta Dita von Teese postala blagovna znamka

Malo je zvezdnic, ki so uspele iz nič in se na poti do uspeha niso zapletale v velike škandale, piše na spletni strani hrvaškega portala Net.hr. Dita von Teese je ena od tistih, ki so pokazale vse in kljub temu ostale dame.

Dita, s pravim imenom Heather Sweet, je bila nekdaj povsem običajna plavolaska iz Michingana, ki se je že zgodaj navdušila nad zapeljivim spodnjim perilom. Kot tisoče drugih deklet je začela nastopati v striptiz barih in se počasi prebila na vse glamurozne dogodke današnjega časa. Bila je na opernem plesu, na dobrodelnih večerjah pri Guggenheimovih, v kampanji za Mac in Wonderbra.

„Vem, da bi paparaci dali vse, da bi me videli, kako v kavbojkah in neurejena grem iz trgovine, vendar se to ne bo nikoli zgodilo. Moje stališče je, da če si lahko vzameš nekaj minut in se urediš do popolnosti, lahko dobiš vse, kar hočeš,“ je rekla Dita.

Svojo „preobrazbo“ je začela že kot najstnica: ostrigla si je lase in se pobarvala na črno, vitek pas pa „izklesala“ z nošenjem steznika – po deset ur na dan ga je nosila deset let. Hollywood je osvojila s plesnim nastopom v burleski Pussycat Dolls. Danes za nastop pobere od dva tisoč dolarjev navzgor, samo lani pa je zaslužila dva milijona dolarjev.

Žurnal – Zaradi državljanstva ob tekmovanje

Miss Konga, plesalka in televizijska voditeljica Nadia Bičkova na lepotno tekmovanje Miss športa zaradi državljanstva ni bila sprejeta.
Še vedno aktualna miss Konga, plesalka in televizijska voditeljica Nadia Bičkova, ki si je v zadnjem času pridobila veliko javno prepoznavnost in medijsko naklonjenost, je razkrila, da se je hotela prijaviti še na nek drug lepotni izbor, in sicer na tekmovanje Miss športa, a je niso sprejeli, saj ima rusko državljanstvo. Dekleta brez slovenskega državljanstva se po pravilniku namreč ne morejo prijaviti na prej omenjeni izbor.

“To tekmovanje združuje lepoto, šport in ples, kar se mi zdi idealna kombinacija, zato sem se hotela prijaviti na prav izbor Miss športa,” je povedala zapeljiva Nadia, za katero je bila velika večina tistih ljudi, ki so si letošnji izbor ogledali, prepričanih, da bi bila nesporna favoritinja. Toda kaj hočemo, pravila so pač pravila in če si bo lepa svetlolaska uredila tudi naše državljanstvo, jo v prihodnje morda vidimo tudi na tem lepotnem izboru.


Zadnje novičke

Prejšnji članek
Naslednji članekKim v reviji Playboy