RTVSLO: Lindsay Lohan v sodni poravnavi – Težavna igralka Lindsay Lohan se je, kot kaže, pogodila z voznikom kombija, v katerega se je zaletela, ta pa jo je nato tožil. Naj spomnimo: leta 2005 se je Lohanova s svojim mercedesom zaletela v kombi Raymunda Ortege, ko naj bi bežala pred paparaci. Čeprav so takrat policisti presodili, da je za nesrečo kriv Ortega, ki je na cesti nepravilno polkrožno obračal, pa je ta proti Lohanovi sprožil sodni postopek, v katerem jo je obtoževal nepazljivosti na cesti, in za odškodnino zahteval okrog 140 tisoč evrov. več>> 

DNEVNIK: Christina Aguilera ob rojstvu otroka priredila zabavo s penisi – Pevka Christina Aguilera in njen soprog Jordan Bratman sta rojstvo sina proslavila na neobičajen način. Namesto klasične zabave sta se odločila za tematsko, katere osrednji motiv je bil penis. Za okrasitev sta po vsej hiši privezala balone v obliki penisa, največji primerki pa so predstavljali člane družine. »Nisva konzervativen par in se nedvomno rada zabavava,« je povedala svetlolasa Christina, ki je pred mesecem dni povila sina Maxa. Zamisel o neobičajni zabavi s penisi je dobila na gostovanju v pogovornem šovu Ellen DeGeneres.

SIOL: Kristin Davis ima lepe gubice – Zvezda serije Seks v mestu je povedala, da se ne bi nikoli operirala, da bi bila videti mlajša, saj jo njene smejalne gubice spominjajo na najlepše trenutke v življenju. Povedala je: »Če se pogledaš v ogledalo in si rečes, da v naslednjih 20-ih letih nočes videti nobenih sprememb, se mi zdi, da si nekako zgubil stik z realnostjo. Ni prav, da v vseh teh oglasih govorijo, da na obrazu ne bi smelo biti gubic, saj bi to pomenilo, da se nikoli v življenju ne bi smejal. Kirsten je prav tako razkrila, da je veliko njenih oboževalcev razjezila s tem, da v realem življenju preprosto ni taka kot njen lik iz Seksa v mestu Charlotte York Goldenblatt: »Nisem popolna. Tudi jaz imam slabe dneve in postanem tečna. Že sem bila osorna do oboževalcev , tako da verjemite – nisem popolna. Ko se zavejo, da nisem kot Charlotte, so zelo razočarani. Sem precej muhasta, tako da pridejo časi, ko si mislim, da je bolje, da preprosto ostanem doma, da se ne bi zgodilo kaj slabega.« Premiero filma Seks v mestu lahko pričakujemo 30. maja.


Zadnje novičke

Prejšnji članek
Naslednji članekPenelope pripravljena na oskarje