RTV SLO – Kylie srkala koktajl za “angele”

Skrivni oboževalec je Kylie Minogue po podelitvi britov počastil s koktajlom, vrednim neverjetnih 35.000 britanskih funtov.
Avstralki so s “tekočim bogastvom” postregli v londonskem nočnem klubu Movida, pregrešno draga mešanica pijač pa se imenuje Flawless (Popoln). Kupec ni želel biti imenovan, znano je le, da se giblje v kraljevih krogih.
več>>

Dnevnik – Sean Connery bi se vrnil v rodno Škotsko, če bi bila neodvisna

Filmski zvezdnik Sean Connery, ki živi na Bahamih, je namignil, da bi se vrnil v rodno Škotsko, če bi dobila popolno neodvisnost. 77-letni igralec verjame, da njegova nekdanja domovina ni daleč od tega, da se odcepi od Velike Britanije.

Connery, ki je znan predvsem po svoji vlogi agenta Jamesa Bonda, je v prispevku v časniku Scottish Sunday Express pohvalil delo škotske vlade, odkar je maja lani prevzela oblast. Meni, da je bil prvi korak v samostojnost začetek delovanja škotskega parlamenta v letu 1997.
Zvezdnik verjame, da bo Škotska dosegla neodvisnost še za časa njegovega življenja.

Siol – 50 Cent izgubil tožbo

Fotograf, ki so ga pretepli raperjevi redarji, je na pravico čakal skoraj pet let.

Jim Alcorn, eden urednikov fotografije pri New York Postu, je leta 2003 opazil 50 Centa v zlatarni. Ko je Alcorn želel narediti fotografijo popularnega raperja, ki je ravno izbiral dragulje, je pred zlatarno nanj skočila skupina Centovih redarjev in ga pošteno premikastila. Fotograf je takoj po dogodku vložil tožbo. Centovi odvetniki pa so spretno manevrirali in odlašali z razsodbo. Njihova taktika izčrpavanja pa se ni obnesla, saj je fotograf tožbo nazadnje dobil. Kolikšno odškodnino bo moral 50 Cent plačati, ni znano. Glede na dolgotrajnost postopka pa gre očitno za kar precejšen znesek.

Žurnal – Sabina se je slekla za Playboy

Po dolgem premišljevanju in vrsti ponudb se je manekenka in nekdanja Miss Universe Sabina Remar le odločila, da pokaže vse svoje adute.
Po celi četici naših pevk in misic, ki so se razgalile za slovensko izdajo moške revije Playboy, se je za slikanje končno odločila tudi nekdanja miss Universe Slovenije in manekenka Sabina Remar. Po tem, ko je dobila vrsto ponudb in dolgo premišljevala ali se razgaliti ali ne, se je vendarle odločila, da stori ta korak. V petek je v Kranju potekal foto session, Sabina pa naj bi pozirala popolnoma gola.

Kljub temu je šlo za posebne fotografije, saj bo aprilska števila Playboya posebna modna izdaja, kar je lepo temnolasko še posebej spodbudilo, da se je odločila za slikanje. “Delala sem s super ekipo, poleg tega pa je to dobra reklama za naprej, ki je prišla ravno v pravem času,” je prepričana Remarjeva in obenem poudarja, da se hoče kot pevka najprej dokazati z glasom in šele nato s stasom.


Zadnje novičke

Prejšnji članek
Naslednji članekDrew praznuje