RTV SLO – Tudi Ornella Muti je utajila davke

Italijanska igralka Ornella Miti se je “pridružila” klubu slavnih in bogatih, ki jih oblasti preganjajo zaradi poskusa davčne utaje.
Francesca Romana Rivelli, bolj znana pod imenom Ornella Muti, bo morala italijanski davčni upravi plačati približno 2,3 milijona evrov davka, ker v devetdesetih letih ni plačevala davkov, saj je kot naslov svojega stalnega prebivališča od leta 1994 naprej navajala Monte Carlo. več>>

Dnevnik – Willu Smithu odškodnina za objavo neresnične izjave, v kateri poveličuje Hitlerja

Igralec Will Smith je tožil spletni informativni portal WENN (World Entertainment News Network), ki je objavil domnevno njegovo izjavo, v kateri poveličuje Adolfa Hitlerja. Sodišče je odločilo v njegovo korist, novinarska družba pa mu je dolžna opravičilo in odškodnino v za zdaj neznani višini.
WENN je navajal, da je Smith nacističnega vodjo opisal kot »dobro osebo«. Igralčeve besede, ki so bile izvorno objavljene v časniku Scottish Daily, je »povsem netočno prenesel« londonski WENN, so povedali na sodni razpravi.
Tiskovna agencija, ki na svojih spletnih straneh piše, da ponuja informacije za več kot tisoč medijev v 25 državah, je prevzela omenjeni intervju in ga objavila pod naslovom »Smith: Hitler je bil dober človek«. To je bilo povsem napačno tolmačenje njegovih besed, je poudarila Smithova odvetnica Rachel Atkins. WENN je besedilo umaknil in objavil popravek, ampak tega niti en medij ni objavil, je nadaljevala.

Znesek (o višini niso javno spregovorili), ki ga bo kot odškodnino plačal WENN, bo Smith namenil dobrodelni organizaciji, je dodala. Odvetnik informativnega portala John Melville Smith je priznal, da je bil članek neresničen, in izpostavil, da se njegova stranka za to opravičuje. »WENN Smithu ponuja opravičilo za duševne bolečine in neprijetnosti, ki jih je povzročilo besedilo,« je pristavil na sodišču.

Siol – Victoria Beckham: Ponosna na mlahav trebušček

Victoria Beckham je ponosna na svoj povešen trebušček. Z njenim možem Davidom obožujeta odvečno kožo na njenem trebuhu, saj ju to spominja na rojstvo njunih treh sinov.

Victoria, mati osemletnega Brooklyna, petletnega Romea in triletnega Cruza, je ta mesec razkazovala svoj trebuh v kratki majčki v veliki sopari ter pojasnila: »Meni so všeč moje mišice in oblikovano telo, prav tako pa tudi moj trebušček. Ta kaže, da sem mati, to pa je nekaj, na kar sem ponosna. Ko sem se odpravila ven, sem ga pokazala, saj mi David kar naprej govori, da zgleda čisto dobro.«

Specialistka za plastične operacije Lorraine Ishak je povedala, da je zgubana koža na 33-letni Victoriji veliko bolj vidna, ker je tako suha: »Nagubana koža je posledica rojstva treh otrok v sorazmerno kratkem času, kar je poškodovalo prožnost njene kože in povzročilo, da le-ta zgleda povešena in zgubana. Globoka črta na njenem trebuhu pa je prav tako posledica njene shujšane postave. Če bi se malce zredila, bi bila guba veliko manj vidna.«


Zadnje novičke

Prejšnji članek
Naslednji članek