RTV SLO – Alma organizirala modno revijo

Razvpita starleta in po novem tudi podjetnica Alma Brdžanović je v okviru svoje agencije pripravila modno revijo spodnjega perila.

V vlogi manekenk so tokrat nastopila njena dekleta, ki so predstavila kolekcijo spodnjega perila znane italijanske blagovne znamke.

več>>  

STA – Kylie Minogue se bo poročila

Avstralska pevka Kylie Minogue bo na koncertu v Pragi 12. maja napovedala poroko s francoskim igralcem Olivierom Martinezom, poroča češka spletna stran idnes.cz.

Pevko, ki bo maja praznovala 40. rojstni dan, v Pragi pričakujejo v okviru njene evropske turneje Kylie x2008, po koncertu v Frankfurtu. Internetna stran se sklicuje na organizatorja koncerta v Pragi Jardo Hainzela, ki je dejal, da “število VIP vstopnic, ki jih zahteva pevkina ekipa za koncert v Pragi, presega običajno število”.

Poroka med Minogueovo in Martinezom, ki naj bi pred časom obnovila svoje razmerje, je sicer že več mesecev predmet govoric. Minogueova je pevsko kariero začela leta 1987 z albumom Locomotion, ki ga je prodala v 14 milijonih izvodov, pred tem pa je nastopala v avstralski žajfnici Sosedje.

Leta 2006 je morala odpovedati turnejo Showgirl, potem ko so ji odkrili raka na dojki. Po okrevanju pa se je vrnila na glasbene odre. Tokratno evropsko turnejo bo začela 6. maja v Parizu, sklenila pa 27. julija v Londonu.

Žurnal – Vselila se bo k Eriku Ferfolji

Ena od naših najuspešnejših manekenk in po novem tudi Playboyeva muza Sabina Remar bo postala Ljubljančanka. Preselila se bo namreč k pevcu in manekenu Eriku Ferfolji.
Sabina Remar, ki sicer prihaja iz Trbovelj, se mora namreč skoraj vsak dan voziti v našo prestolnico, saj ima v Ljubljani veliko nastopov, revij in drugih obveznosti. “Naveličala sem se stalne vožnje, ki mi vzame veliko časa, zato sem se odločila, da se preselim v center mesta. Že nekaj časa premišljujem o selitvi in iščem primerno stanovanje, a ga je precej težko najti, poleg tega pa so tudi cene zelo visoke,” je povedala dolgonoga temnolaska.

Po nekajmesečnem iskanju pa je vendarle našla nov dom – preselila se bo namreč k pevcu in manekenu Eriku Ferfolji, s katerim sta dobra prijatelja. “S Sabino sva se pobliže spoznala na snemanju mojega zadnjega videospota in takrat sva ugotovila, da si imava veliko povedati,” je razkril Erik. Punca si je pred dnevi tako že ogledala stanovanje, nad katerim je bila navdušena.

“Super je, ker je blizu centra, a vendar dovolj oddaljeno, da je mir,” je povedala Sabina, ki se bo v začetku aprila preselila na Vič in postala nova Erikova cimra. Sicer pa bodo stanovanje pred Sabininim prihodom še prepleskali, tako da se bo vselila v popolnoma prenovljene prostore.

Pozareport – Tina Gaber: Z Adelom Djutovićem nisva ljubimca!

Tina Gaber, aktualna miss Hawaiian Tropic, je za naš portal zanikala govorice, da naj bi se dobivala s televizijskim voditeljem Adelom Djutovićem, ki je po odhodu s TV Paprike pristal na TV3. Postavna temnolaska trdi, da ni res, da sta z Djutovićem ljubimca, čeprav sta se zagotovo dobila prejšnji torek, okoli desete ure zvečer, pred Areno Vodafon v ljubljanskem BTC. Po besedah lepotičke naj bi šla samo na pijačo; poleg Tine je bila tudi njena najboljša prijateljica Tadeja, Adel pa se je pripeljal z mercedesom CLS novogoriške registracije, ki ga je vozil njegov prijatelj Chris. Eden od boljših poznavalcev scene pa nam je pozneje povedal, da se “med Tino in Adelom res nekaj kuha in da to za nobenega od njiju ne bo dobro”. Adel Djutović namreč že nekaj časa intimno prijateljuje z Matejo Vuk – Tejči, članico skupine Atomik Harmonik, Tina Gaber pa hodi s Primožem Bohincem, šefom prodaje v družbi Elektronček, katerega solastnik je eden najbogatejših Slovencev Joc Pečečnik, direktor pa Tomaž Žvipelj. Tina je zvezo z Bohincem sicer sprva zanikala, pozneje pa nam je poslala sms sporočilo, naj zapišemo, da je “Primož njen fant”. Bohinc je s Tino Gaber prišel tudi na podelitev letošnjih viktorjev v Cankarjevem domu, v ljubljanskem Harvey Normanu pa sta pred časom izbirala omaro za njegovo stanovanje.

Tina pa ima tudi televizijske ambicije, saj se pogaja glede vodenja nove oddaje na TV Paprika in je članica plesne skupine Obsession. Intervju z lepotičko in njen plesni trening si lahko ogledate v rubriki Direktno.


Zadnje novičke

Prejšnji članekFOTO: Kaj so zakuhali slavni?
Naslednji članekLily Allen na naslovnici revije Glamour