Žurnal – Vilinec zaljubljen v prijateljico

Znana “prijateljica” Jennifer Aniston, ki zadnje dni poskuša ujeti biološko uro z zamrznitvijo jajčec, je pritegnila pozornost “vilinca” Orlanda Blooma.

Igralec je po nekaterih navedbah do ušes zaljubljen v lepotico. Spoznala sta se na snemanju filma Troja, v katerem je bivši mož Jennifer Aniston, Brad Pitt, igral z Bloomom. Drugič sta se po dolgem času srečala v Mexicu na poroki menedžerja Alena Keshishana. Če bo zapeljivčeva ljubezen uslišana, bo Hollywood pridobil nov, lep in aktualen zvezdniški par.

Siol – Na oskarjih pozabili na Renfra in Whoopi

Na nedeljski podelitvi filmskih nagrad v posnetku preminulih zvezdnikov niso prikazali pokojnega Brada Renfra. Tudi Whoopy Goldberg ni preveč navdušena nad svojo odsotnostjo.

Igralec Brad Renfro, ki je letošnjega januarja umrl zaradi prevelika odmerka mamil, po odločitvi organizatorjev ni bil omenjen v posnetku, s katerim tradicionalno počastijo v preteklem letu umrle filmske delavce. Akademija je v posnetek vključila 98 imen, tudi Heatha Ledgerja, Brada pa so izpustili, saj – kot so zapisali v izjavi za javnost – “preprosto ni mogoče v segment vključiti vseh”.

Nedoumljivo je, da se organizatorjem igralec, ki je zaigral v opaznih filmih Klient (The Client), Vzoren učenec (Apt Pupil) in Svet duhov (Ghost World) ne bi zdel omembe vreden.
Nad odločitvami Akademije ni preveč navdušena niti Whoopi Goldberg, ki je v množici arhivskih posnetkov o preteklih 80. letih podeljevanja oskarjev ni bilo videti niti enkrat. V pogovorni oddaji The View se je kljub temu pošalila in dejala, da je “očitno spet nekoga razjezila”.

Goldbergova je leta 1990 prejela oskarja za vlogo v filmu Duh (Ghost), večkrat pa je tudi vodila slavnostno podelitev.

Dnevnik – Ivanišević obžaluje vedenje do Dragovićeve in upa, da mu bo oprostila

Teniški igralec Goran Ivanišević obžaluje svoje vedenje do (nekdanje) partnerice Tanje Dragović in je pripravljen čakati, da mu oprosti afero z voditeljico televizije RTL Vanjo Halilović. Mediji namigujejo, da se bosta spoprijateljila, toda njeni prijatelji to zanikajo.
Po pisanju časnika Story je ona trdno odločena, da mu ne bo oprostila, toda obenem ne želi, da bi zaradi tega trpela njuna otroka. Zato je zvezdniku omogočila, da z njima preživi kolikor časa hoče.
Par je menda analiziral pretekle dogodke, povezane s prešuštvom, toda nihče od njiju še ni potrdil, kaj sta sklenila. Ena zadeva je jasna: Tanja in Goran ne živita skupaj, saj se je on odselil v hotel Westin, medtem ko ona še naprej biva v njunem skupnem stanovanju.

RTV SLO – Tretji sin za košarkarja Dina Radjo

Nekdanji hrvaški košarkar Dino Radja je postal tretjič očka. Žena Viktorija mu je rodila sina, ki sta mu dala ime Niko.
Malček je na svet prijokal zjutraj v zagrebški porodnišnici, ob Viktoriji pa je bil ves čas poroda njen soprog Dino.  več>>


Zadnje novičke

Prejšnji članek
Naslednji članek