RTV SLO – Courtney bi Josha in/ali Jamesa

43-letna Courtney Love je vrgla oko na precej mlajša, še ne 30-letna igralca: všeč sta ji Josh Hartnett in James McAvoy.
Kot je rockerica in igralka razkrila v svojem blogu na MySpaceu, je prvi na njenem seznamu tistih, ki bi jih z veseljem spravila v posteljo, 29-letni igralec Josh Hartnett: “V resničnem življenju je zares prisrčen – veliko bolj, kot sem si mislila, preden sem ga videla – in zelo, zelo prijazen,” je zapisala Courtney.    več>>  

Dnevnik – Becker v pokoju namesto loparja v rokah raje drži igralne karte

Znana nemška teniška legenda Boris Becker je v nemškem časopisu Die Welt naznanil, da se bo kmalu vrnil v profesionalne vode. Vendar ne kot teniški igralec, njegova prihodnost je poker.
41-letni Becker, ki je v karieri osvojil 49 ATP turnirjev, od tega šest turnirjev za Grand Slam, se bo kmalu pridružil skupini, ki organizira številne turnirje pokra po vsem svetu in z njo podpisal pogodbo.

„Zelena podlaga je moja najljubša podlaga. Tako kot sem nekoč kraljeval na wimbledonski travi, bom sedaj dober tudi za zeleno, poker mizo,“ je povedal trikratni zmagovalec turnirja v Wimbledonu.
„Vsakič, ko smo zaradi dežja morali ostati v hotelski sobi, sem trenutek izkoristil za igranje pokra,“ je še dodal nekdanji teniški igralec in sam sebi zaželel srečo v novi karieri.

Dnevnik – Dobitnica oskarja Marion Cotillard dvomi o enajstem septembru

Igralka Marion Cotillard, letošnja dobitnica oskarja za upodobitev pevke Edith Piaf, je javno povedala, da se sprašuje, kaj se je v resnici dogajalo med terorističnim napadom na stolpnici WTC enajstega septembra 2001.
Igralka je v intervjuju za francosko televizijo izjavila, da meni, „da so bile v zvezi z napadom izrečene številne laži“. Njen odvetnik je izjavil, da 32-letna Marion ne dvomi, da je bil napad delo teroristov, in da so bile „njene besede iztrgane iz konteksta“.

Marion je „zmotilo“ predvsem dejstvo, da sta se dvojčka tako hitro zrušila. Spomnila je na podobni primer v Španiji, kjer se je letalo zaletelo v stolpnico, ki je gorela kar 24 ur, pa se ni zrušila. Dvojčka sta bila po njenem „vreči brez dna“, za katerih modernizacijo bi bilo potrebno bistveno več, kot je bilo potrebno za njuno zrušitev.
Zvezdnica je v intervjuju tudi podvomila o tem, da so Američani leta 1969 stopili na Luno.

Žurnal – Winehousovi diagnosticirali kožno bolezen

Kontroverzna Amy se zdravi za posledicami kožnega vnetja impetigo.
Neprijetna bakterijska okužba kože ali strokovno impetigo, ki je na površini kože vidna v obliki rdečih in srbečih bulic, je kožno vnetje, ki ga povzročajo stafilokoki ali streptokoki. Tovrstne znake in spremembe na koži je opaziti pri Winehousovi, ki pravi, da okužbe ne skriva pred javnostjo, saj ji ni kaj dosti mar za mnenja drugih.

Infekcija se iz enega dela telesa na drugega širi z dotikom, prav tako pa okuženi lahko z dotikom prenese bolezen na druge ljudi. Bolezen se zdravi z ustrezno higieno in izpiranjem kožnih sprememb z milom in vodo.

Pozareport.si – Ko Žagarca zažaga, tiho čas beži …

Pevka Tanja Žagar je pred časom posnela nov videospot, in sicer za pesem Tiho, tiho čas beži, ki ga je premierno predstavila na TV Papriki. Žagarjeva, oblečena je bila v zadnje čase nepogrešljivo modro oblekico, taisto, kot jo ima v videospotu, je še napovedala, da bo čez dva meseca izšel njen novi album, še pred poletjem pa bo na glasbeno sceno lansirala novo pesem. Pevko radi povabijo tudi v tujino in tako je pred kratkim nastopila na Ljubavi in vina v Subotici, skupaj s Stiškim kvartetom, predprejšnji vikend pa v Budimpešti.


Zadnje novičke

Prejšnji članek
Naslednji članekMaterinska Victoria