RTV SLO – Pussycat Dolls so bile preveč seksi

Žensko glasbeno skupino The Pussycat Dolls so oglobili, ker so dekleta na enem od svojih koncertov pokazale preveč gole kože.

Skupina je julija lani nastopila v Kuala Lumpurju, glavnem mestu države, kjer niti vleče islam. Med nastopom je (zdaj že nekdanja) članica skupine Carmit Bachar pokazala del dojke, Ashley Roberts pa so obtožili razkazovanja intimnih delov telesa, saj je nosila vroče hlačke, ki naj bi več razkrivale, kot skrivale.

več>>  

Dnevnik – Severina: Za obstanek na sceni moraš biti „dobra mačka“

Hrvaška zvezdnica Severina je za Cosmopolitan opisala nekaj bizarnih situacij, v katere je zapadla zaradi svojega slavnega imena, spregovorila pa je tudi o ljudeh, ki so pomembno vplivali na njeno življenje. Severina za Cosmo ni govorila o svojem novem albumu, je pa njen menedžer Tomislav Petrović izjavil, da gre pri albumu „vse po načrtih in bo kmalu izšel“.

Severina je rekla, da so njeno odraščanje zaznamovale dve sestri in mati in da je srečna, ker je svoj hobi lahko „spremenila“ v svoj poklic. Kot ljudi, ki se zelo vplivali na njeno poklicno pot, je izpostavila Lepo Smoje, Mani Gotovac, Đorđa Novkovića, Gorana Bregovića, Tomislava Petrovića. Povedala je tudi, da se je z vsemi moškimi, s katerimi je „hodila“ in ki so trpeli zaradi njene popularnosti, razšla ne lep način. Njena publika medtem nestrpno pričakuje izid novega albuma, za katerega je večino glasbe napisal Goran Bregović, tekste pa Marina Tucaković. Severina ima tudi novega stilista Viktorja Drago.

Dnevnik – Preiskovalni sodnik: Kraljičin mož Filip ni kriv za smrt princese Diane

Preiskovalni sodnik Scott Baker, ki je zadolžen za preiskavo tragične smrti princese Diane leta 1997, je zatrdil, da oče princa Charlesa princ Filip ni vpleten v nesrečo, prav tako pa ni vpletena britanska tajna služba MI6. Preiskovalni sodnik Baker je porotnikom povedal, da so mnoge teorije zarote, ki jih je predlagal oče ponesrečenega Dodi Al Fayeda, ki je v pariškem predoru prav tako izgubil življenje, brez podlage.

Tako so ugotovili po več kot šestmesečnem pregledovanju dokazov in zasliševanju 250 prič. „Dolga in draga preiskava je pregledala vse možne teorije, kljub temu pa ni našla nič nenavadnega. Vseeno bodo ljudje še dalje verjeli, da je princesa ljudskih src umrla zato, ker je nekdo namerno posegel po njenem življenju,“ je dodal Baker.

Preiskovalni sodnik je več kot prepričan, da sta princesa Diana in Dodi v predoru avgusta leta 1997 umrla zaradi nepazljivosti šoferja Henrija Paula ali zaradi nepazljivosti paparacev.

Siol – Jennifer Lopez hrepeni po nosečnosti

Jennifer Lopez pogreša čas, ko je bila noseča s svojima dvojčkoma Maxom in Emmo.

Latino zvezda, ki je pred kratkim rodila svoja prvorojenčka možu Marcu Anthonyju, je uživala v času, ko sta bila otroka še v njenem trebuhu, saj jo je nanju vezala prav posebna vez. Pevka je povedala: »Pogrešam ta občutek povezanosti z otrokoma, ko sta bila še v meni. Ko so prerezali popkovino, sem kar zajokala. To je bilo namreč zadnjič, da smo bili samo mi in nikogar drugega.«
38-letna Jennifer prav tako zatrjuje, da še nikoli ni čutila tako močne ljubezni, kot jo sedaj čuti do svojega sina in hčerke.

V intervjuju za revijo je dodala: »Šele ko sam izkusiš rojstvo otroka, lahko razumeš kako močna čustva lahko gojiš. Tvoje srce je povezano z njimi. Čutiš, kot da je od tvojega pa do njihovega srca napeljana neka vrvica.«

Pred kratkim je Jennifer razkrila, da bo zmanjšala svoje delovne obveznosti, saj je materinstvo zdaj na prvem mestu: »Celo življenje sem bila osredotočena na kariero, kar naenkrat pa se je to spremenilo. Zdaj hočem nuditi vse najinima otrokoma.«


Zadnje novičke

Prejšnji članek
Naslednji članek