RTV SLO – Nicolas Cage dobil zadoščenje

Holywoodski zvezdnik Nicolas Cage je od “kolegice” Kathleen Turner prejel opravičilo zaradi neresnic v njeni avtobiografiji.

53-letna Turnerjeva je v svoji knjigi z naslovom “Send Yourself Roses” (Pošlji si vrtnice) zapisala, da je bil Cage dvakrat aretiran zaradi vožnje pod vplivom alkohola, poleg tega pa naj bi enkrat ukradel še čivavo.

več>> 

Siol – Tudi Beckham je imel tremo

Mama Davida Beckhama se je zgrozila, ko je prvič videla reklamne fotografije Davida v spodnjem perilu.

Nogometni zvezdnik je v pogovornem šovu priznal, da je bil zelo nervozen, ko je snemal za oglaševalsko kampanjo za Armania. Kot je dejal, ga je najbolj skrbelo, kako bo reagirala njegova mama Sandra.

»Zelo sem bil nervozen. Ne zaradi fotografiranja, to nikakor ni bilo prvič, sem pa prvič poziral zgolj v spodnjem perilu. Skrbelo me je, kako bodo na fotografije reagirali družina in prijatelji. Ko so se pojavile prve fotografije, me je nemudoma poklicala mama in me zgrožena vprašala, kaj se grem. Poskušal sem ji pojasniti, pa mi ni uspelo. K sreči nisem bil zraven v avtomobilu, ko je opazila prvi plakat,« je dejal David.

David je v pogovoru pri Jay Lenu še povedal, da je turneja Spice Girls vir humorja v njegovi družini. »Victoria zna poskrbeti za smeh. Vedno je ona tista, jaz nisem za te reči,« je dejal David.

Žurnal – Nekdanji fant jo želi za soigralko

Nekdanji zaročenec igralke Jennifer Aniston Tate Donovan si želi, da bi Jennifer z njim zaigrala v nadaljevanki Damages.

Tate Donovan, ki je z Jennifer Aniston hodil od 1995 do 1998, meni, da bi bila 39-letna igralka popolna za to vlogo.

“Jennifer bi bila fantastična! Poskrbel bom, da bodo njeni ljudje poklicali odgovorne za nadaljevanko,” je povedal Tate.

Tate, ki je trenutno v ločitvenem postopku s Corinne Kingsbury, se je z Jennifer razšel kmalu potem, ko sta začela živeti skupaj. “Ona ima rada razkošje, jaz pa rad kolesarim. Vem, da to ni opravičilo, a to kaže na razlike v najinih značajih,” je o razhodu z Jennifer še povedal Tate.

Pozareport – Georgeu Clooneyju merili s kalašnikovko v glavo

Holivudski šarmer George Clooney je kot ambasador dobre volje obiskal Sudan. Toda domov se je vrnil z zelo grenkimi spomini. V omenjeni afriški državi so zvezdnika in njegovo ekipo ustavili oboroženi otroci, v rokah so imeli kalašnikovke, ter oropali avtomobile. “V Sudanu smo bili deset dni. Namenili smo se na jug države. Prestregli so nas oboroženi otroci in vzeli vse, kar so hoteli. Skrili smo posnetke in pomembnejše stvari, toda če nekdo v vas naperi puško, ne morete kaj veliko narediti. Ukradli so, kar so lahko. Verjetno niso vedeli, kdo smo. Nimajo dobrih televizij,” je povedal zvezdnik.

Prejšnji članekFOTO: Kaj so tokrat zakuhali slavni?
Naslednji članekJames LeBron in Gisele Bündchen na naslovnici revije Vogue