RTV SLO – Ali Tošejeva smrt ni bila naključje?

Vnovična preiskava avtomobila, v katerem je 16. oktobra umrl Toše Proeski, je vzbudila sum, da napaka na zavorah ni bila naključna.
S ponovno preiskavo džipa tuareg, v katerem je lani na Hrvaškem tragično preminul priljubljeni makedonski pevec Toše Proeski, je vzbudila sum, da so bile zavore poškodovane namerno.

več>>

RTV SLO/STA – Bo Rebeki uspelo očarati tudi Srbe?

Po prestavitvi bo v beograjskem centru Sava 9. in 10. 3. le potekal izbor srbskega predstavnika za pesem Evrovizije 2008. Med gosti bo tudi Rebeka Dremelj.
Gledalci oddaje RTS so med voditeljskimi pari, predstavljenimi v oddaji Evropski obraz, izbrali dva, ki bosta vodila letošnjo Beovizijo. Polfinale bosta povezovala Nina Radulović in Djordje Maričić, finale pa Kristina Radenković in Branislav Katić, piše na spletnih straneh izbora.

več>>

STA – Banderas snema z Neesonom romantični triler ob Comskem jezeru

Milano – Ob Comskem jezeru so začeli snemati film “The Other Man”, romantični triler z Antoniom Banderasom in Liamom Neesonom v glavnih vlogah.

Scenarij sta napisala filmski režiser Richard Eyre in Charles Wood, temelji pa na kratki zgodbi “Der Andere” (Drugi) Bernharda Schlinka, poroča avstrijska tiskovna agencija APA.

Film govori o moškem (Neeson), ki svojo ženo neguje do smrti in šele tedaj izve, da ga je varala. Odloči se, da bo poiskal svojega tekmeca (Banderas). Ženo bo upodobila igralka Laura Linney.

Del drame se dogaja v Milanu, mestu, kjer filmski Banderas dela kot modni podjetnik. Snemanje so oblegali oboževalci tega španskega igralca. “Nisem vedel, da je Banderas tako popularen,” je dejal režiser.
Film bodo premierno prikazali septembra na festivalu v Benetkah, je v petek poročal milanski dnevnik Il Giornale. “Ljubim Comsko jezero in Milano. Upam, da bo krstna projekcija ob Benetkah tudi v Milanu,” je dejal režiser Eyre.


Zadnje novičke

Prejšnji članek
Naslednji članek