Parček, ki se je pred dnevi razšel, se je za ta korak menda odločil sporazumno in razhod naj bi minil brez večjih pretresov. Je pa zato za precejšnji šok s svojo spremembo poskrbela Katy Perry. Pevka je namreč presenetila s povsem novo frizuro: postrigla se je na kratko. “Tako sem srečna,” je 32-letna Katy Perry zapisala na Instagram ter razkrila, da je navdih za frizuro dobila pri Michelle Williams.

Sveža samska zvezdnica se za svoj osvežen in mladostno-uporniški videz zahvali slavnemu hollywoodskemu frizerju, ki skrbi za mnoge slavne glave, Chrisu McMillanu, medtem ko je za barvo poskrbel nič manj znani kolorist Justin Anderson (ki skrbi tudi za barvo las Miley Cyrus).

Anderson pa je izdal tudi nekaj skrivnosti glede novega blond videza slavne pevke. “Katy je imela v mislih čisto specifičen odtenek in res sem se potrudil, da ji ga ustvarim. Super blond barva gre res izjemno na njen ten kože,” je razkril Anderson, sicer kreativni direktor pri dpHUE.

“Prehod na blond barvo je zelo zahteven in moral sem biti res previden. Ko hočejo moji klienti s črne na blond, jim odtenek las čez nekaj tednov pogosto potegne na toplo, zato poskrbim, da vedno odnesejo domov še šampon in balzam za blond lase, da se izognejo rumenkastemu pridihu ter ohranijo lase sijoče in zdrave,” je povedal.

V Instagram videu pa je Perry razkrila, da do tega trenutka ni bila pripravljena na tako drastično spremembo. “Obožujem tvojo novo frizuro, se hecaš? To sem ti hotel narediti odkar te poznam, se spomniš?” ji je rekel McMillan, nato je Perry odvrnila: “Se spomnim, nisem bila še pripravljena.”

I WASNT READY TILL NOW

A post shared by KATY PERRY (@katyperry) on


Katy Perry … ali Miley Cyrus?
So pa vsekakor zanimive reakcije njenih oboževalcev, ki so ji dali jasno vedeti, da je sedaj enaka kot Miley Cyrus.

Katy Perry in Miley Cyrus
Katy Perry in Miley Cyrus

Kako vam je všeč njen novi videz? Vsekakor je drzna sprememba!


Zadnje novičke

Prejšnji članekIggy Azalea končno nazaj!
Naslednji članekNe boste verjeli, kaj je novi hobi Brada Pitta!