Savina Atai je ena izmed komentatorjev v resničnostnem šovu Gostilna išče šefa, a v zasebnem življenju je Savina veliko več kot le to. Njeno življenje je bilo vse prej kot lahko in vsakdanje, pred kratkim pa je svojo življenjsko zgodbo razlila tudi v knjigi.

V intervjuju za Delo je Savina spregovorila o stvareh, ki so močno zaznamovale njo in njeno življenje in o katerih prej nikoli ni mogla govoriti. "O vsem, kar sem napisala v njej, lahko danes govorim mirno. Tudi o bratčevi smrti, ki je bila nekdaj velika rana, zdaj pa »le« brazgotina, pa o zelo nazornih poskusih spolnih zlorab, ki so se mi zgodile."

Savina prizna, da ji je mama, ki je bila profesionalna iskalka Boga, ko ji je zaupala, da so jo poskusili posiliti v dvigalu, dejala, da je za to kriva sama ter da jo je krivila za smrt 10 mesecev starega bratca Christiana, o kateri so več let razpravljali na sodišču in do katere je prišlo zaradi malomarmosti.

"Mama se je bila za prepričanje pripravljena odpovedati hčerki. Zdaj normalno funkcionirava, ničesar ji ne zamerim. A tistega, česar med nama ni, ne morem ustvariti," iskreno pove Savina, ki je trenutno tudi v ločitveni vojni z nekdanjim možem.

"V knjigi sem si za bratovo smrt pripisala veliko krivdo. Jaz sem bila tista, ki je mamo spodbujala, naj bratca pelje v bolnišnico. To mi še vedno očita. Pravi, da bi bil sicer še vedno živ. Ne vem … To je bila dolga in umazana zgodba. Je pa gotovo krivda glede bratove smrti tista, ki je najbolj oblikovala moje življenje. A moja mama je s tem, ko je krivila mene, lajšala tudi sebe."

Ko je Savina zaključila s pisanjem knjigo in jo dala v branje bratu, ki ga je praktično vzgojila in zanj vedno skrbela, ji je ta dejal, da je nikoli več noče videti. Takrat pravi, je zadnjič jokala. "Če ne bi napisala knjige, ne bi bila jaz. Zdaj, ko sem jo, sem prizadela nekoga, ki mi je ljub."


Zadnje novičke

Prejšnji članekJim Carry ljubi 24 let mlajšo vizažistko
Naslednji članekVroče! Demi Lovato in Niall iz 1D: Imata razmerje na daljavo?!