Nenavadna in eksotična imena so že nekaj let pravi trend  Hollywoodu, ta pa se je sedaj kot kaže razširil tudi na našo estradno sceno. Imena, ki jih znani Slovenci izbirajo za svoje otroke so namreč vedno bolj bizarna in daleč od tradicionalnih slovenskih imen kot je Špela, Maja, Tina, Luka, Miha in podobnih, ki so bila najbolj pogosta v preteklih letih.

In katera imena veljajo za najbolj bizarna med otroci znanih slovenskih parov?
Rebeka Dremelj je svojo prvorojenko poimenovala Šajana, Damjan Jankovič naj bi za svojo deklico izbral ime, ki prihaja iz Bližnega Zahoda in se glasi Malan, nad nenavadnimi imeni je navdušen tudi njegov brat Jure, ki ima deklico Julio in sina Valla, Damjan Murko je svojega sinčka poimenoval Tiar medtem ko sta zakonca Jerca Legan in Milan Cvikl svoja sinova poimenovala Ruben in Titan.

Jože Činč in njegova žena sta prvorojencu nadela ime Noel, Alen Vogrinec Vesel je svoji novorojenki nadel ime Neli-Kaya, Sandra Auer pa ima deklico Arabelo. Pevka skupine Katalena, Vesna Zornik je postala mamica deklice z imenom Reka, Klemen Slakonja in Mojca Fatur pa sta dobila sinčka Ruja.

Za nenavadni imeni sta se odločila tudi Manca Simčič in Tomi Meglič, ki imata deklico Noro in fantka Zaka, Werner ima hčerkico Kanenas, Saša Lendero pa je svojo princesko poimenovala Aria. Rozina Zoja je ime hčerke Jonasa Žnidaršiča, Boštjan Romih ima deklici Rosa in Lilo ter fantka Dana, Anja Rupel hčerko Luno, voditeljica Anja K. Tomažin pa Lilu in Loro. Precej eksotično zveni tudi ime hčerke raperja Zlatkota, Nija Nur. Ana Dolinar Horvat, ki je mamica postala oktobra lani, je povila hčerkico Ronjo.

In še bi lahko naštevali!