Revija Nova je včeraj objavila vroče fotografije Ademoviča in dveh deklet, ki so se razgaljeni zabavali na bazenu nevedoč, da jih nekdo opazuje in fotografira. Medtem ko je bil Gorazd popolnoma gol, pa sta dekleti nosili bikinke in se ga ves čas dotikali in božali.

Ena od deklet je bila tudi Eva Mandič, ki se je letos potegovala za naziv Miss Earth Slovenije, a je bila po objavi fotografij in tekmovanja takoj izključena. "Od tekmovalk se poleg ostalih kvalitet pričakujejo tudi pozitivne moralne vrednote v kar jih zavezuje tudi pogodba," je dejala so-predsednica organizacijskega odbora in dodala: "Za to sem se odločila predvsem zaradi tega, ker ima ta projekt zelo visoke moralne vrednote in ni pošteno niti do nas zmagovalk, niti do ostalih tekmovalk, ki so letos izjemne, da takega ukrepa nebi izrekli, hkrati pa naj bo to v poduk vsem ostalim dekletom, ki tako ali drugače ne upoštevajo nasvetov."

"Izključena kandidatka je ob prejemu dopisa o izključitvi in kasneje preko e-maila sicer izjavila, da ji je bila zgodba podtaknjena in zrežirana s strani neznanega pevca, ki je njo in njeno kolegico izkoristil v svoje promocijske namene, ob tem se sprašujem ali res obstajajo normalni ljudje, ki bi si želeli take promocije in so za to pripravljeni uničiti življenja dveh mladih deklet – očitno da, ter da bosta s kolegico zadevo prijavili na policiji v kar pa se kot organizatorji ne bomo spuščali. Kljub temu, da bi po pogodbi morala kandidatka povrniti nastale stroške in plačati določene »penale«, smo se odločili, da od tega odstopimo, saj dopuščamo različne razplete zgodbe in se zavedamo, da si je s svojimi nepremišljenimi dejanji in naivnostjo nakopala že več nepopravljivih problemov, ki jo bodo spremljali celo življenje. Smo pa od nje zahtevali, da v primeru, da bi se izkazalo, da je v zgodbo s svojo vednostjo vpletena tudi sama, opravi vsaj eno dobrodelno dejanje v korist otrok, kot to predvideva pogodba s čimer se je tudi strinjala.


© Članek je avtorsko delo portala www.tocnoto.si. Kopiranje in reproduciranje brez pisnega dovoljenja je prepovedano.
Prejšnji članekOPA! Princesa Caroline v kopalkah pokazala svojo kraljevsko ritko
Naslednji članekFoto: Jennifer Lawrence, Zac Efron in Anna Kendrick: Dočakali premiero svojega filma!