Potem ko so mediji že pred kakšnim letom poročali o ponudbah, ki naj bi jih igralka dobivala iz Hollywooda, je bilo očitno na tem nekaj resnice.

Pevka in kot kaže sedaj tudi igralka, je pred dobrim tednom dni odletela v Kalifornijo, kjer trenutno snema nadaljevanje film 'Fregmented truth', kmalu pa bo začela tudi s snemanjem drugega filma, ki nosi naslov 'The promise'.

Na svoj Facebook profil je zapisala: "Kot majhna deklica sem sanjala o priložnosti, da bi lahko te sanje uresničila. In ne glede na končni rezultat, sem zelo vesela in ponižna, da sem dobila to priložnost. Vsem tistim v Sloveniji, ki so vedno verjeli vame se zahvaljujem iz dna srca, saj ste vi razlog, da sem tukaj," pravi pevka in še dodaja: "To posvečam moji čudoviti hčerki, ki jo imam s svojim čudovitim možem."

Žana je na svojem profilu objavila tudi nekaj fotografij s snemanja, na eni je pozirala z zvezdnikom, ki se ga lahko spomnimo iz komedije '10 razlogov zakaj te sovražim'.

Sodeč po slikah pa se je pevka pred kratkim udeležila tudi premiere filma Expendables 2, kjer je srečala glavna zvezdnika, Arnolda Schwarzeneggerja in Silvestera Stallonea.


Zadnje novičke

Prejšnji članekGwen in superjunak Zuma po nakupih
Naslednji članekObleci se kot Dakota Fanning