Deli
Pop TV

Ob pevko s fantastičnim glasom, ki je med vsemi tekmovalci najbolj zaznamovala šov »X Factor«, se je takrat obregnilo veliko ljudi, ki jih je motil predvsem njen odnos in obnašanje, ki naj ne bi bilo preveč primerno za na televizijo. Ana priznava da je sicer res takšna, da jasno kaže svoja čustva in priznava, da jo to včasih spravlja v težave.
 
»Včasih res znam biti 'neprijetna', predvsem s tistimi, ki jim zaupam. Z ljudmi, s katerimi sem v profesionalnem odnosu, vedno trčim ob konflikte, ampak to je pravzaprav normalno in nujno, kajti le tako se napreduje in dela boljše,« je reviji Story povedala Ana.
 
Če se zdi, da je na nekaterih področjih korak pred časom, Ana priznava, da je tudi nekoliko starokopitna. Pevka namreč zelo nerada govori o svojem zasebnem življenju, še zlasti ljubezenskem ne.
 
»Občinstvo teh informacij ne potrebuje, lahko pa jim opišem svojega idealnega moškega: Pošten, nadarjen, kreativen, dobrosrčen, pozoren, bogat … in lep kot grški bog! Takega mi pripeljite, pa se poročim z njim in se neham ukvarjati z glasbo,« je izjavila Ana Soklič.
 
 

Deli

PUSTITE KOMENTAR

Vnesite vaš komentar
Ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.