Anoreksično suhe zvezdnice so v Hollywoodu nekaj popolnoma normalnega, kot kaže pa je tudi na naši estradni sceni vedno več takšnih lepotičk, ki nekoliko pretiravajo s svojo težo in so že shirane do kosti, poroča revija Nova. Kljub temu, da morda na fotografijah izgledajo dokaj normalne, pa naj bi bile v živo že pretirano krhke.

Ena izmed njih naj bi bila Urška Čepin, ki naj bi imela noge koščene kot suha južina, ki pa pogosto ostanejo neopažene zardai njenega bujnega oprsja. Ker naj bi bila starleta zelo zaposlena, ji pogosto zmanjka časa za obrok.

Za zelo vitko lepotičko velja tudi Maja Malnar, ki se te dni giblje v vedno bolj zvezdniških krogih. Medtem ko je njena sestra Mateja Malnar znana po svoji polni postavi in oblinah, pa je Maja njeno popolno nasprotje. Maja v živo izgleda zelo krhka in preveč suha in prav nič ne bi bilo narobe, če bi pridobila kakšen kilogramček.

Med najbolj vitke estradnice sodi tudi hčerka Miše Molk, Ula Furlan, voditeljica Pia Pustovrh, pevka Julija Kramar in manekenka Sabina Remar. Res je, da ne bi bilo nič narobe, če bi dodale kak kilogramček, toda to so estradnice, ki so vitke že vse svoje življenje in ne zato, ker bi imele težave s prehranjevanjem.


Zadnje novičke

Prejšnji članekKelly Brook: V kaj jo sili novi fant?
Naslednji članekObleci se kot Cody Simpson