Deli
Matjaž Fartek

Nika Kljun je s svojim najboljšim prijateljem, sicer plesalcem in koreografom Camillom Lauricellom, obiskala prestolnice Argentine, Venezuele, Čila in Peruja, kjer sta tamkajšnje prebivalce seznanjala z zadnjimi plesnimi koreografijami.
 
V Venezueli, kjer sta nastopila kot prva komercialna koreografa iz tujine v zgodovini, in Peruju je Niko presenetila predvsem stopnja kriminala, sicer pa so se ji v spomin vtisnile predvsem prekrasne plaže, kultura, hrana in način življenja. Kot blondinka je pritegnila kar nekaj pozornosti med vojaki, prav poseben vtis pa je naredila na plesalce, ki so po koncu treninga čakali v vrsti za njen podpis.
 
Niko je sicer po vrnitvi v Los Angeles obiskal slovenski režiser Mitja Okorn, ki je v mestu angelov predstavljal svoj film Pisma sv. Nikolaju. Čeprav sta imela natrpan urnik, sta seveda izkoristila redke proste trenutke in se skupaj predajala strastem, vendar ne takšnim, kot bi morda pomislili.
 
"Oba obožujeva palačinke, sadje in nutello, tako da sva se kaj nekajkrat zasidrala v bližnji lokalček ter uživala ob sladicah in pogovorih," je reviji Story zaupala simpatična Nika, ki bo kmalu obiskala Slovenijo.
 
Nika bo sicer tudi naslednjo sezono ena izmed plesalk v ameriški inačici šova "X Factor", saj je uspešno prestala nedavno avdicijo.
 

Deli

PUSTITE KOMENTAR

Vnesite vaš komentar
Ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.