Zato pogosto menjajo svoj izgled, nekateri zaradi sprememb v modi in pretečenih let, drugi spet zaradi nuje po prepoznavnosti in pozornosti. Vas zanima, kateri so svoj izgled najbolj spremenili?

Najbolj seksapilen Slovenec, Jan Plestenjak je napravil najbolj radikalno spremembo, toda pri tej si ni pomagal z umetnimi preparati ali kakšnimi drugimi posegi, temveč je za to poskrbela kar mati narava, ki ga je obdarila s svežimi odtenki sive, pri tem pa ohranila njegov seksapil in sposobnost, da vedno znova omreži publiko.

Kljub temu, da ni več tisti 'latino lover', ki smo ga spoznali pred 17 leti, to da nekateri ga primerjajo z vinom, starejše je, boljše je. Zagotovo je s svojimi izkušnjami in svojim še vedno žametnim glasom pripomogel k temu, da še vedno osvaja srca številnih oboževalk.

Tudi Lado Bizovičar in Rebeka Dremelj sta se skozi svojo kariero zelo spremenila. Ne samo, da sta vidno odrasla ter se 'zresnila', tudi stil njunega oblačenja, pričeska se je močno spremenil. Lada marsikdo obtožuje, da s svojim navideznim zanemarjenim videzom ne daje dobrega zgleda, toda vse to je samo prefinjena kombinacija, ki ga naredi neustavljivo privlačnega. Če k temu doda še neobrito bradico, se mu zagotovo ne more upreti nobeno dekle, še posebej pa ne njegova Katarina Čas.

Torej je kar nekaj znanih Slovencev svoj odličen zunanji videz doseglo s pomočjo lepotnih posegov, vendar nekateri tega še vedno nočejo priznali. In kdo so to?


Očitna je denimo sprememba velikosti oprsja pevke Špele Grošelj, ki se ponaša z bujnim dekoltejem, kakršnega nekoč ni imela. Čeprav lepotička operacije ni zanikala, pa je prav tako ni potrdila.

 


 

Z razliko od nje, je Manca Špik povsem iskrena in je javno priznala, da si je pred leti operirala nos, s katerim prej nikakor ni bila zadovoljna.

Na portalu Žurnal lahko preberemo, da se je za popravek nosu odločil tudi domnevni gej Domen Kumer, ki je s posegom odpravil nepravilnosti, ki so nastale zaradi smučarskega padca pri 15. letih.

 


 

Tudi oprsje Saše Lendero se je tekom let čudežno povečalo, vendar pa pevka zatrjuje, da so to ni zaslužena lepotna operacija, ampak posebna masaža prsi. Nos si je operirala tudi lepotica Sanja Grohar, ki je bila nekoč nesrečna zaradi izrastkov, ki so nastali po operaciji sinusov, zato si jih je tudi odstranila. Mirna Reynolds , ki se ponovno vrača na sceno, je pred leti povečala svoje ustnice, s čimer je bila zadovoljna, ker pa ima poseg zgolj kratkotrajne učinke, ponovno razmišlja o tem, da bi si ga v kratkem privoščila.

Odkrita je tudi pevka Žana Povše, ki se je povečanju prsi podvrgla kar pred očmi celotne Slovenije, saj je operacijo prenašala tudi televizija.

Modni oblikovalec Miro Mišljen priznava, da je povečal ustnice, zelo zadovoljna z operiranim nosom pa je voditeljica Jasna Kuljaj. Manekenka Karin Škufca je priznala povečanje prsi, nekdanja pevka Sendi pa je bila prva znana Slovenka, ki je takšen poseg javno priznala. Tudi pevec in plesalec Jakub Kapus si je operiral nos, kar je prav tako storil pred kamero.

Nuša Derenda si je nekoč popravila nos,  šokirala pa s priznanjem, da uporablja tudi botoks.


Zadnje novičke

Prejšnji članekFoto: Izšli so novi posterji za Spring Breakers!
Naslednji članekLeonardo DiCaprijo znova zaljubljen: Posteljo mu greje Miss Universe Kosova?