Vodafone in Nokia sta pričela s promocijsko ponudbo glasbenih telefonov Nokia 5310 in Nokia 5610. V okviru promocije bo v petek, 4. aprila, v Areni Vodafone live! potekalo veliko nagradno žrebanje in koncert z znanimi slovenskimi izvajalci, kot so Trkaj, Omar Naber, Billysi in Dj-i zasedbe Sharkastique Tunes, katerih skladbe bodo med 12 brezplačnimi hiti na portalu Vodafone live!.

Telefoni že dolgo niso namenjeni zgolj telefoniranju, ampak so postali multifunkcijske naprave, prek katerih dostopamo do interneta, poslušamo glasbo, igramo igrice, gledamo filme in še mnogo drugega. Tako sta Si.mobil – Vodafone in Nokia za ljubitelje glasbe pripravila posebno promocijo vrhunskih glasbenih mobilnikov Nokia 5310 in Nokia 5610.

Vrhunec promocije Si.mobil – Vodafone in Nokia bo v petek, 4 aprila, ko bo v Areni Vodafone live! potekalo veliko nagradno žrebanje in koncert, kjer bodo nastopili priznani izvajalci, kot so Trkaj, Omar Naber, Billysi in Dj-i zasedbe Sharkastique Tunes (njihove skladbe bodo tudi med 12-imi brezplačnimi hiti).

Sodelovanje v nagradni igri je sila preprosto. Izpolniti je treba nagradni kupon, ki jih bodo delile prijazne promotorke po celi Sloveniji, jim ga vrniti izpolnjenega in priti na zaključni dogodek v Areno Vodafone live!, kjer bo potekalo žrebanje in tudi podelitev nagrad. Sodelujoči lahko oddajo nagradni kupon tudi na dogodku.

Srečnih nagrajencev bo veliko! Med njimi bosta dva odšla domov z novima telefonoma Nokia 5310 in Nokia 5610, eden bo lahko peljal prijatelja na koncert Kylie Minogue na Dunaju, 100 jih bo domov odšlo z brezžično slušalko Nokia BH-503, veliko pa bo tudi manjših nagrad.

Nagrade bo možno prevzeti samo na dogodku. Kdor zamudi zabavo, tvega, da bo ostal brez nagrade. Vabljeni!

Prejšnji članek
Naslednji članekCarmen Electra v reviji FHM