Hajdi Korošec Jazbinšek neznansko rada preživlja svoj čas na potovanjih z družino.

Pevka Hajdi Korošec Jazbinšek se je s svojo družino odpravila v Španijo. Trenutno uživajo v prelepem mestecu Tossa de Mar, ki slovi po svoji kulturi in je navdih za umetnost že od nekdaj. Hajdi obožuje vse kar je lepo in prav tako njen mož in sinčka, ki sta to skozi potovanja spoznala preko svojih staršev. Hajdi je objavila te krasne fotografije in zapisala:

“Tossa de Mar je tipično špansko mestece, ki je v preteklosti bilo navdih mnogim umetnikom. Danes je popolnoma očaralo tudi nas. Urejena plaža, super kulinarika, krasen sprehod do gradu ter slikovito staro mestece. Ko ste v teh koncih definitivno priporočam ogled.”

Vir: Instagram

Hajdi in sinčka so s svojimi svetlimi lasmi in podobno obleko videti čudovito in ljubko. Lepo je videti tako mlado in lepo družinico, ki se razume in skupaj odkriva delčke sveta. Fotografijo je posnel njen mož, ki jo vedno spremlja in podpira, karkoli počne. Želimo jim prijetno potovanje še naprej in komaj čakamo še kakšno takšno slikico.


Zadnje novičke

Prejšnji članekLuka Dončič: dedek si je v živo ogledal tekmo med Slovenijo in Hrvaško.
Naslednji članekTomi Meglič je zadnje čase zelo neaktiven na socialnih omrežjih. Zato je svojim oboževalcem poslal tole!