Vse oči so se uprle v Penna Badgleyja, ko je sprejel vlogo Jeffa Buckleyja v prihajajočem filmu 'Greetings from Tim Buckley', toda ta vloga ni edina, s katero se ukvarja zadnje čase. Skupaj z Demi Moore, Zacharyjem Quintom in Kevinom Spaceyjem bo zaigral tudi v trilerju 'Margin Call', ki je na velika platna prišel ta petek.

Mi pa smo prepričani, da o svojem najljubšem igralcu še ne veš vsega. Preberi 10 stvari, ki jih še ne veš o Pennu, ki ima razmerje s hčerko Lennyja Kravitza.

1. Penn je vlogo Dana Humphreyja zavrnil dvakrat, preden jo je sprejel.

2. Penn obvlada svojo stroko. Pri trinajstih je dobil svoj GED, tako da sta se z mamo lahko preselila v LA, kjer je začel z avdicijami.

3. Penn je bil poimenovan po… tenis žogici? Njegov oče se je igral s tenis žogico Pilot Penn, ko si je izmišljeval ime za svojega sina. Ko je njegova žena šla na ultrazvok, je pripomnil, da je njegov otrok velik kot tenis žogica. Zato so ga poimenovali Penn.

4. Tisti, ki obožujete video igrice, ste morda zasledili njegov glas v enih izmed vaših najbolj priljubljenih video igricah, ti, ki pa se s tem ne ukvarjate, pa vam bomo povedali mi. Penn se je preizkusil tudi v tem, da je posodil glas v video igrici, in sicer leta 2000 v Mario Tennis, leta 1999 pa v Mario Golf 64.

5. Penn se je začel ukvarjati z igralstvom že daleč pred 'Opravljivko'. Leta 2001 je bil nominiran za nagrado za mladega igralca za njegov nastop v seriji 'Mladi in nemirni'.

6. Med volitvami za predsednika ZDA leta 2008 je Penn javno priznal odporo Barracku Obami. Skupaj z bivšim dekletom, Blake Lively, sta nastopila v reklami za Barrackovo kampanjo kot del 'MoveOn Youth Vote' programa.

7. Penn je ljubosumen na svojega soigralca pri 'Opravljivki', Eda Westwicka, in njegovo poraščenost po prsih, saj jih sam ne more imeti.

8. Čeprav je velik oboževalec petja, se mu je nekoč pripetil dogodek, zaradi katerega ga je bilo zelo sram. Med petjem na baseballski tekmi je namreč pozabil besedilo. Vendar, hej, tudi Christini Aguileri se je že zgodilo to!

9. Leta 2010 je bil imenovan za člana 'American Red Cross National Celebrity Cabineta', kjer zvezdniki s svojimi talenti in vezami pomagajo pri reševanju problemov.

10. Penn je velik oboževalec nogometa. Aprila leta 2010 se je združil z Bradom Pittom ter omogočil, da bo ali leta 2018 ali 2022 FIFA svetovno prvenstvo tudi v ZDA.

Si večino stvari slišal/a prvič? Lajkaj!


Zadnje novičke

Prejšnji članekVROČE Sanja Grohar: Ostala je brez las?!
Naslednji članekJennifer Aniston in Brad Pitt: Najbolj seksi zvezdnika v srednjih letih