Ugodnosti za bralce TocnoTo.si

Na TočnoTo ne skrbimo samo za najnovejše novice s sveta slavnih in za najboljše domače trače, ampak tudi za vas, naše zveste bralce. Celo leto zbiramo poslovne partnerje, ki ponujajo zanimive in koristne izdelke, ki zanimajo tudi naš širok krog bralcev. Z nekaterimi partnerji smo se uspeli dogovoriti za popuste, ki ki jih lahko unovčijo tudi naši bralci.

Poglejte si seznam ugodnosti in izkoristite kode za popuste, ki so trenutno na voljo. Pohitite z unovčenjem kod, saj so nekatere časovno in količinsko omejene.


NAKIT&URE

V decembru so za vas pripravili prav poseben popust. S kodo “VESELI DECEMBER” prejmete 10% popust na vse! Koda velja za vse izdelke tako v spletni kot tudi v fizični trgovini. Povezava do spletne trgovine: https://nakit-ure.si/

Uporabiti morate kodo “VESELI DECEMBER“.


Revija RADAR

Revija Radar podarja našim bralcem darilo, ki traja vse leto. Darilo, ki vam bo razširilo obzorje. Darilo, ob katerem boste pozabili na vsakdan. Na spletni strani https://www.radar.si dobite letno naročnino na revijo RADAR s kar 30 % popustom.

Uporabiti morate kodo “DARILO2021“.


Smešne in originalne majice

Spletna trgovina https://www.t-majice.si, ki izstopati s svojo originalnostjo in z motivi majic, ki jih ne najdete drugje, nudi našim bralcem 15% popust v svoji spletni trgovini.

Uporabiti morate kodo ROFL.

https://www.t-majice.si/


Nandika

Nandika nudi vsem našim bralcem 10 % popust v spletni trgovini http://www.mynandika.com/, kjer se ukvarjamo z razvojem, pripravo, proizvodnjo in prodajo naravnih izdelkov, ki so namenjeni naravni krepitvi imunskega sistema in služijo kot odlična podpora za regeneracijo in obnovo našega telesa.

Uporabiti morate kodo: 42pddmp7.Zeliščno posestvo Cvetka

Zeliščno posestvo Cvetka nudi vsem našim bralcem 20% popust na vse izdelke v spletni trgovini https://zelisca-cvetka.si/.

Uporabiti morate kodo ideja20.


 

Upamo, da ste našli primerne izdelke za nakup ali celoi dobili idejo za odlično darilo.

Pogrešate kakšen izdelek ali storitev? Bi radi kaj kupili s popustom? Pišite nam na urednistvo@tocnoto.si in poskusili bomo pridobiti popust za vse naše bralce.