Ugodnosti za bralce TocnoTo.si

S tekmovanjem TočnoTo išče (kuharski) talent 2020 so na TocnoTo.si prišle tudi ugodnosti za vas, naši dragi bralci, ki jih lahko koristite v spletni trgovini naših sponzorjev.

Revija RADAR

Revija Radar podarja našim bralcem darilo, ki traja vse leto. Darilo, ki vam bo razširilo obzorje. Darilo, ob katerem boste pozabili na vsakdan. Na spletni strani https://www.radar.si dobite letno naročnino na revijo RADAR s kar 30 % popustom.

Uporabiti morate kodo “DARILO2021”.

Smešne in originalne majice

Spletna trgovina https://www.t-majice.si, ki izstopati s svojo originalnostjo in z motivi majic, ki jih ne najdete drugje, nudi našim bralcem 15% popust v svoji spletni trgovini.

Uporabiti morate kodo “ROFL”.

https://www.t-majice.si/

Nandika

Nandika nudi vsem našim bralcem 10 % popust v spletni trgovini http://www.mynandika.com/, kjer se ukvarjamo z razvojem, pripravo, proizvodnjo in prodajo naravnih izdelkov, ki so namenjeni naravni krepitvi imunskega sistema in služijo kot odlična podpora za regeneracijo in obnovo našega telesa.

Uporabiti morate kodo: “42pddmp7”.Zeliščno posestvo Cvetka

Zeliščno posestvo Cvetka nudi vsem našim bralcem 20% popust na vse izdelke v spletni trgovini https://zelisca-cvetka.si/.

Uporabiti morate kodo “ideja20”.