Ugodnosti za bralce TocnoTo.si

Na TočnoTo ne skrbimo samo za najnovejše novice s sveta slavnih in za najboljše domače trače, ampak tudi za vas, naše zveste bralce. Celo leto zbiramo poslovne partnerje, ki ponujajo zanimive in koristne izdelke, ki zanimajo tudi naš širok krog bralcev. Z nekaterimi partnerji smo se uspeli dogovoriti za popuste, ki ki jih lahko unovčijo tudi naši bralci.

Poglejte si seznam ugodnosti in izkoristite kode za popuste, ki so trenutno na voljo. Pohitite z unovčenjem kod, saj so nekatere časovno in količinsko omejene.


POPUSTI


ANSWEAR.SI

Novosti za ženske

Novosti za moške

Novosti za otroke


CCC

Koda za popust: EXTRA


NOTINO – parfumi in kozmetika online

Z uporabo kode “notino” prejmite popust na vse parfume in kozmetiko. Preverite! https://www.notino.si/brands-sale/

Koda za popust: MEN15


SENSILAB

POPUSTI DO 79%  – RAZPRODAJA


Revija RADAR

Revija Radar podarja našim bralcem darilo, ki traja vse leto. Darilo, ki vam bo razširilo obzorje. Darilo, ob katerem boste pozabili na vsakdan. Na spletni strani https://www.radar.si dobite letno naročnino na revijo RADAR s kar 30 % popustom.

Uporabiti morate kodo “DARILO2021“.


Smešne in originalne majice

Spletna trgovina https://www.t-majice.si, ki izstopati s svojo originalnostjo in z motivi majic, ki jih ne najdete drugje, nudi našim bralcem 15% popust v svoji spletni trgovini.

Uporabiti morate kodo ROFL.


Zeliščno posestvo Cvetka

Zeliščno posestvo Cvetka nudi vsem našim bralcem 20% popust na vse izdelke v spletni trgovini https://zelisca-cvetka.si/.

Uporabiti morate kodo ideja20.


 

Upamo, da ste našli primerne izdelke za nakup ali celo dobili idejo za odlično darilo.

Pogrešate kakšen izdelek ali storitev? Bi radi kaj kupili s popustom? Pišite nam na urednistvo@tocnoto.si in poskusili bomo pridobiti popust za vse naše bralce.