emma-roberts-tasty-treat

Emma Roberts si je med odhajanjem iz trgovine v zahodnem Hollywoodu, kjer je opravljala nakupe za gospodinjstvo, kaj hitro nadela sončna očala, kasneje pa je v svoj Range Rover nalagala nekaj dolgih in velikih škatel. Nedavno je na Twitterju objavila: “Danes je velik dan! Pripravljam se na zabaven vikend, ki ga bom preživela s prijatelji.”

18-letno Emmo so opazili tudi v četrtek popoldne, ko je s svojo prijateljico zapuščala lokal Taste Cafe na aveniji Melrose v Los Angelesu, zraven pa si je za ušesa popravljala pramen las.

Emma se pripravlja tudi na vlogo v prihajajočem filmu ‘Valentine’s Day’, kjer se bo pridružila teti Julii Roberts in igralcema, ki sta igrala v seriji ‘That 70s Show’, Ashtonu Kutcherju in Topher Grace. Zraven mnogih ostalih pa bo igrala tudi z Bradleyjem Cooperjem in z Jennifer Garner.

Romantična komedija sledi petim, medsebojno povezanim zgodbam, ki se odvijajo na Valentinovo v Los Angelesu. Film prikazuje zapletanje življenja petih samskih in poročenih žensk, ki se razidejo in se pod pritiski in pričakovanji Valentinovega pobotajo. Emma bo igrala najstnico, ki hoče izgubiti devištvo s svojim fantom.


Zadnje novičke

Prejšnji članekKo Denise Richards svoje telo nastavi soncu
Naslednji članekKate Moss tik pred poroko