msg-124498647036-3

Lauren Conrad je v petek v Zahodnem Hollywoodu pozirala za ‘Harper’s Bazaar’ v stilu šestdesetih. Morda je izbrala ta starinski videz, ker bo kmalu prevzela vlogo žene!?

Revija ‘Star’ namreč poroča, da jo je zasnubil igralec Kyle Howard, poznan po svojem liku iz nanizanke ‘My Boys’. Pravzaprav mu je Lauren komaj pustila izreči snubitev, tako vneto je pritrjevala.

Določeni viri sicer zatrjujejo, da so govorice neresnične, vseeno pa bi bila snubitev odlična priložnost za Conradovo, da se umiri in začne živeti normalno življenje.

Medtem ko dekle ostaja tiho o svojem razmerju, pa ne čuti nobenih zadržkov, da ne bi komentirala odnosa med Paris Hilton in njenim bivšim Dougom Reinhardtom. Kot vemo, sta se ta dva razšla pred kratkim, govorice o poroki pa so bile zelo glasne. Lauren je komentirala takole: »Doug nič se sekirat. Ona se je hotela poročiti že z večimi moškimi. Vsaj zabaval si se. In to je vse, kar šteje.«

Au, boli! Sicer pa, ona že ve, kako se stvari streže, saj se tudi sama ravnokar zabava s svojim izbrancem. Kdo ve, če bomo uspeli slišati poročne zvonove v tem primeru.

Drama se nadaljuje…


Zadnje novičke

Prejšnji članekKatie Holmes pokazala novo pričesko
Naslednji članekNUDE-ovci padli v ljubezen