s1-lucas-peyton001

Normal 0 21 false false false SL X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4

Izgleda da se je skrivnost za odhodom Chada Michaela Murraya in Hilarie Burton iz ‘One Tree Hilla’ končno razkrila. A sedaj se pojavlja vprašanje, če sta igralca igrala na finančno noto.

‘TV Guide’ poroča, da njun odhod ni bil posledica pritiskov ‘CW-jeve’ televizijske mreže. Dawn Ostroff s televizije je povedala, da so ju skušali prepričati, naj ostaneta. Če bi ostala, bi to med ves kolektiv televizije ‘CW’ bojda prineslo neizmerno srečo in veselje.

Chad in Burtonova, ki sta sodelovala v šovu vse od njegovega začetka leta 2003, sta se pred objavo odhoda še veliko pogajala s predstavniki televizije. Torej, če je televizijska družba dala vse od sebe, da bi ju zadržala (kot namiguje Ostroffova), ali še obstaja sploh kaki drug razlog za njun odhod razen denarja?

V zadnjem intervjuju je Burtonova, ki trenutno snema novo nadaljevanko preko spleta, omenila, da denar ni nujno njen glavni motivator. Vseeno pa ni razkrila razloga za odhod iz ‘One Tree Hilla’. »Vsi so na nek način razumeli,« je odgovorila na vprašanje, zakaj je odšla.

Kaj pa menite vi: ali sta Chad in Hilarie odšla resnično samo zaradi denarja?


Zadnje novičke

Prejšnji članekNov lov na Havajko
Naslednji članekZvezdniški dvoboj: Celine Dion in Lindsay Lohan