v156747p0

Popularna latino pevka in bivša članica skupine RBD, Anahi, bo 10. marca nastopila v Beogradu.

Ko je bila stara komaj dve leti, je Anahi začela s svojo kariero kot igralka in pevka v televizijski seriji ‘Chiquilladas’, za tem pa je sledilo še sodelovanje v več kot 15 serijah, treh filmih, dveh gledaliških predstavah in snemanje mnogih glasbenih albumov…

Leta 2004 je postala ena glavnih igralcev v nadaljevanki ‘Rebelde‘, hkrati pa si je utrla pol v glasbene vode s skupino RBD, ki je postala fenomen latinske glasbene scene.

Anahi je štiri leta nastopala na svetovni RBD turneji, ki je požela neverjeten uspeh in prodala več kot 17 milijonov albumov, 5 milijonov Barbie punčk…

Prav tako je v Los Angelesu nastopila pred 63.000 glavo množico, nato v Braziliji pred polnim stadionom Marakana, v rimskem nacionalnem stadionu, stadionu Vincent Kalderon v Španiji in še mnogih drugih.

Svoj prvi solo album je izdala leta 2009, na  svetovno turnejo pa se je podala 8. novembra v Sao Paolu v Braziliji kjer so si njeni oboževalci že mesec pred koncertom postavili šotore, da bi si zagotovili mesto v prvi vrsti.

Turneja bo trajala do aprila 2010, v tem času pa bo nastopila tudi v Beogradu. Beograjska arena nas bo kmalu seznanila s datumom in ceno prodaje vstopnic.

Bo na vrsti tudi Slovenija?


Zadnje novičke

Prejšnji članekHelen Mirren snifala kokain in kradla po trgovinah
Naslednji članekŠOK Britney Spears splavila otroka Kevina Federlinea?!