kjkjk

Nikoli ne zamudi priložnosti za lepo preživeti čas. Včeraj zvečer je bila AnnaLynne McCord opažena na finalu oddaje ‘America’s Next Top Model’, ki jo je gostila Julia Clancey.

AnnaLynne je družbo delala sestra Angel. Lepotička serije ‘90210’ pa je včeraj zares uživala, kar dokazujejo tudi spodaj pripete fotografije, posnete pred restavracijo Villa Blanca v Beverly Hillsu.

Ponujamo pa vam tudi nadvse ‘sočne’ novičke. Kellan Lutz je namreč zanikal, da naj bi imela z AnnaLynne zmenek med intervjujem na radijskem programu Ryan Seacrest’s KIIS FM.

Zvezda ‘Somraka’ je dejala: » Oh. Ne. Nikoli! Poznam jo že šest let in ponovno sva se srečala pri snemanju serije ‘90210’. Ona je samska in jaz sem prav tako in to še kako samski.«

Vedno so pripravljene na javno priložnost in tudi prejšnji večer so jo bile gospodične serije ‘90210‘ deležne na zabavi GQ Men of the Year.

Shenae Grimes je prišla v Chateau Marmont in bila je čudovita. Črna oblekica brez naramnic, ogromna ogrlica in visoke pete in uspeh je zagotovljen.

Medtem pa tudi Jessica Stroup ni zaostajala za njo. Dolgonoga lepotica si je oblekla črni top, zlate kratke hlače in črne ‘mrežaste’ čevlje z visoko peto.

AnnaLynne McCord pa si je oblekla preprosto črno mini oblekico, visoke pete, k vsemu temu pa je dodala še velik nasmešek.


Zadnje novičke

Prejšnji članekRihanna je ponovno zaljubljena
Naslednji članekSeksi Vesna Jankovič: Strastna plesalka na drogu