ashley-greene-ravi-gavron-myhouse

Normal 0 21 false false false SL X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4


Vampirka iz ‘Somraka’, Ashley Greene, in zvezdnik filma ‘Srce iz črnila’, Rafi Gavron, sta ob vhodu v nočni lokal ‘MyHouse’ izgledala kot zelo dobra prijatelja. Veliko sta se šalila in predvsem objemala.

22-letna igralka in njen soigralec v filmu ‘Somrak’, Kellan Lutz, pa sta pred kratkim naredila tudi intervju za ‘RTE 2fm radio’ o njunih vlogah v prihajajočem filmu ‘Warrior’.

Kellan je o svoji vlogi povedal: »Ashley igra Brooklyn, v katero se zaljubim zaradi njene lepote in prijaznosti, predvsem pa zaradi tega, ker lahko premaga vsakega fanta v šolski ekipi. Je dekle, na katero se lahko v vsakem trenutku zanesem. Včasih zaidem tudi v kakšne težave. Probleme mi povzroča predvsem pot, ki jo moram prehoditi, da pridem iz stanja najstnika do resničnega moškega. Pri tem mi seveda pomaga ona, zato mislim, da bo to res super film. Ne govori samo o športu, kjer zabijam zmagovalne gole. V njem je veliko čustvenih prizorov in ob takšnih scenah je zares dobro ob sebi imeti nekoga tako talentiranega, prijateljico, kot je ona. Takšne malenkosti naredijo igranje resnično in ne prisiljeno, torej hvala ti še enkrat za tvoje sodelovanje z mano!«



Zadnje novičke

Prejšnji članekSeksi nastop: Mel B
Naslednji članekDestiny’s Child znova skupaj?