ashley-tisdale-black-bold

Ashley Tisdale je večino svojega dela postorila v sredo, tako da je imela včeraj čas, da je obiskala prijatelja v Los Angelesu. In to so  seveda zabeležili tudi paparaci.

Lepotička filmov ‘High School Musical’ je zopet izgledala zelo ljubka. Oblečena je bila v črn plašč, črne hlače, škornje in veliko črno torbo, ko se je odpravljala do svojega avtomobila. Nekaj fotografij si lahko ogledaš tudi v naši galeriji.

Od tam se je odpravila v Disney studie, kjer naj bi posneli njen glas za junakinjo Candace, ki nastopa v prihajajočem animiranem filmu z naslovom ‘Phineas and Ferb’.

Dan prej pa je bila Ash ujeta s prijateljico Brittany Snow. Obe sta se namreč udeležili zabave Zlatih globusov, kjer sta skupaj s predsednikom hollywoodskih tujih novinarjev, Philipom Berkom, nazdravili hollywoodski mladini.

Ashley je na preprogi navduševala z modro oblekico, ki so jo dopolnjevala srebrna okrasja. Nič manj pa ni zaostajala Brittany, ki si je privoščila črno barvo, svojo prečudovito opravo pa je dopolnila z bogato ogrlico, spremljal pa jo je tudi njen fant Ryan Rottman.

Brittany, 23-letna igralka, je pred kratkim svoje oboževalce povabila tudi na njen profil na MySpaceu.

Ne dolgo nazaj je Brittany objavila, da bo nekdo imel možnost, da bo z njo in zvezdo filma ‘Vicious Kind’, Adamom Scottom, lahko odšel na večerjo. Nagrado pa si lahko prisluži vsak, ki bo kupil vstopnico za ogled filma.

Film z naslovom ‘The Vicious Kind‘ v ameriške kinematografe prihaja že ta konec tedna, natančneje jutri, 11. decembra.


Zadnje novičke

Prejšnji članekFOTO: Zabuhla Sienna Miller brez ličil
Naslednji članekEKSKLUZIVNO Sanja Grohar vam podarja