ashley-tisdale-squabbles-dad

24-letno igralko Ashley Tisdale so ujeli skupaj z očetom Mikeom, ki ji je pomagal postaviti njeno konstrukcijo za hišo. Gotovo ji je bil v oporo in pomoč med samim snemanjem oddaje ‘Extreme Makeover: Home Edition’. Več o tem, kaj je Ashley razkrila o sami gradnji in delu, pa si poglej v intervjuju.

Kako komentiraš to, da se  med delom včasih nisi strinjala z delovodjem gradnje, tvojim očetom: “Definitivno sva imela nekaj trenutkov, ko sva bila povezana in nekaj trenutkov, ko sva se prepirala. On bi počel stvari tako: ‘Ne, to naredi drugače,’ jaz pa pravim: ‘To bom naredila na svoj način.”

Kaj pa meniš o svojem lastnem domu v Kaliforniji, ki ga je tvoj oče pomagal graditi: “Naredili smo tako rekoč varčno (pasivno) hišo. Naredili smo sistem s sončnimi ploščami, reciklirali smo okna in predalnike. To je neverjetna hiša. Vse je narejeno in je čudovito in hkrati dobro. Obožujem jo. Oče še vedno prihaja k meni vsako jutro, kajti vedno se najde še kakšna malenkost, ki jo mora dodelati in sestaviti v hiši. Živi v sosednji ulici in to pomeni, da ni daleč stran.”

Kaj pa meniš o oblikovanju sobe za Hannah: “Veliko sem pomagala v okolici hiše. Postavila sem tla okrog hiše. Prav tako pa sem tudi pomagala pri oblikovanju sobe za Hannah. To je mlajša deklica, ki je bila resnično navdušena, da me je spoznala. Nekaj malega pa sem tudi prispevala pri postavitvi prostora za perutnino in pri skednju.”


Zadnje novičke

Prejšnji članekFOTO Ko se Hayden Panettiere poljublja z dekletom
Naslednji članekUla Furlan: Naravno lepa vitka gazela