1260

Normal 0 21 false false false SL X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4

Ashley Tisdale se je znašla na naslovnici najpomembnejše zvezdnike revije, revije ‘OK‘.

Sliko so sicer uporabili staro (iz snemanja fotografij za njen prihajajoči album ‘Guilty Pleasure‘), preberete pa si lahko nekaj odstavkov iz nastalega intervjuja.

O pomembnosti prijateljic: »Pomembno je imeti prijateljice, saj fantje pridejo in gredo… Veliko se družim z Miley in Vanesso, gledam filme, ki so feministični, in poslušam pesmi, kot so ‘So What’ od Pink in ‘Out From Under’ od Britney Spears. To mi pomaga, da se hitreje poberem. Miley je res srček in ostala je takšna, kot je bila, ne glede na to, kako popularna je. Vedno te je pripravljena poslušati.«

O njenem idealnem moškem: »Sem zelo romantična, zato imam rada moške, ki so takšni. Mislim, da je pomembno, da si z nekom, s katerim se ti ni treba pretvarjati. Potrebujem fanta, s katerim se lahko sprehajam v puloverju, brez ličil in se še vedno počutim udobno in lepo. Nekoga, ki je vreden zaupanja.

No, z Miley sta očitno res veliki prijateljici, saj je ta pri Ashley doma praznovala celo Spominski dan in se tako pridružila Ashleyjini družini in prijateljem ter Samanthi Droke.

Paparaci pa so pevko tudi ujeli, ko se je v Taluca Lakeu v Kaliforniji ustavila v ‘Coffee Bean&Tea Leaf’, da bi se malce osvežila.



Zadnje novičke

Prejšnji članekMalčki na snemanju
Naslednji članekShiloh in Kingston praznovala rojstni dan